Itasca Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Itasca Community College är ett offentligt, tvåårigt omfattande samhälle med öppen tillgång till inskrivning. Erbjudandena inkluderar yrkes- och allmänna utbildningsområden som övergår till fyraåriga högskolor och universitet.

Itasca Community College har åtagit sig att tillhandahålla tillgängliga pedagogiska upplevelser av hög kvalitet i en inkluderande miljö som ger våra elever möjlighet att driva meningsfulla liv och produktiva karriärer.

Itasca Community College främjar individuellt och organisatoriskt ansvar och integritet för att stärka våra elevers framgång. Det fungerar som ett inkluderande utbildningsgemenskap som gör det möjligt för alla elever att uppnå sina önskade utbildningsmål. Itasca Community College uppmuntrar collegesamhället att delta i meningsfulla samtal som omfattar olika synpunkter och perspektiv i en säker, öppen och respektfull miljö. Itasca Community College är innovativt för att möta våra elevers utbildningsbehov, samhälle och region och integreras i samhället genom våra studenter, medarbetarinvolvering och samhällspartners.

Platser

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: