Magoosh

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mer än 1,5 miljoner studenter har sagt hej till stressfri studie

105976_Magoosh01.jpg

Vi byter testprep

... och ha kul att göra det

Vårt uppdrag är enkelt: skapa produkter som ger studenter överallt tillgång till roligt, prisvärt och effektivt testprep.

Eftersom efterfrågan på höga testresultat har vuxit, har inträde till högsta skolor blivit nästan ouppnåelig för dem som inte har råd med dyra prep-klasser och handledare. Vi ändrar det genom att hjälpa miljoner studenter att studera i sin egen takt och på egen tid - oavsett plats, social status eller bakgrund.

Det är dags för fler studenter att skörda fördelarna med avancerad utbildning. Vi strävar efter att berika samhället genom att göra utbildningen mer tillgänglig och hjälpa fler av dem som drömmer om en avancerad grad, en bättre position och en mer uppföljande livsstil, få vad de söker.


Tillgänglig: Vi har studenter i över 185 länder! Oavsett din bakgrund, var du bor eller din väg till högre utbildning kan du studera med Magoosh . Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ prep utan en enorm prislapp.

Effektivt: Resultatets ämne, speciellt för testprep. Med Magoosh du alltid med de mest aktuella, toppklassiga materialen. Vi använder datadriven teknik baserat på miljontals elevernas svar på att förbättra våra frågor och lektioner.

Trevligt: ​​Vi tror att lärandet ska vara roligt och givande. Vårt team av testprep experter och handledare är inte bara smart men ivriga att göra lärandet roligt och intressant.

105977_Magoosh02.jpg

Ge tillbaka

Vi är stolta över att samarbeta med över 20 ideella organisationer för att få högkvalitativa testprep till underskattade samhällen.

105975_Magooshgiveback.jpg

Tankar från våra ledare

Platser

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: