Miami University - Regionals

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Miami University Regionals

Miami University Regionals inkluderar Miami Hamilton och Miami Middletown, två samhällsbaserade campus vid Miami University, ett högt ansett offentligt universitet med ett nationellt rykte. Andra regionala platser inkluderar Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Miamis regionala platser är alla idealiskt belägna nära I-75. Hamilton-campus är lättillgängligt från State Route 129, Campus Middletown ligger bara några minuter från I-75 och Voice of America Learning Center ligger strax utanför I-75 i West Chester.

Små klassstorlekar, praktisk inlärning och flexibel schemaläggning - det finns så många fördelar med att delta i Miami University Regionals. Utforska de program och möjligheter som finns på våra bekvämt belägna campus såväl som online.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Vision Statement

Stärka sinnen, stärka gemenskaperna

Uppdragsbeskrivning

Miami University Regionals erbjuder öppen tillgång för olika elever till högkvalitativ tillämpad utbildning grundad i den liberala konsten.

Värderingsdeklaration

Miami University är ett vetenskapligt samhälle vars medlemmar tror att en liberal utbildning är grundad på både karaktärsegenskaper och intellekt. Vi respekterar andra personers värdighet, andras rättigheter och egendom och andras rätt att hålla och uttrycka olika tro. Vi tror på ärlighet, integritet och vikten av moraliskt uppförande. Vi försvarar undersökningsfriheten som är kärnan i lärandet och kombinerar den friheten med utövandet av dom och accepterandet av personligt ansvar.

Miami Regionals grundar sina kärnvärden i ovanstående värderingsuttalande för det större universitetet och betonar också följande kärnvärden:

  • Tillgång: Varje student som vill arbeta hårt för en Miami University-examen kommer att kunna följa en genom vår antagningspolicy, överkomlig prissättning, flexibel schemaläggning och olika metoder för kursleverans.
  • Community: Vi är engagerade i de lokala samhällen som Regionals grundades utifrån genom läroplanering, samordning och extracurricular programmering som visar ett bestående engagemang med människor och organisationer som arbetar i och nära dessa samhällen.
  • Mångfald: Vi värdesätter de kvaliteter som varje individ ger till Miami Regionals, och vi anammar de rika utbildningsmöjligheter som uppstår när människor med olika bakgrund, upplevelser och identiteter samlas för att lära sig.
  • Studentframgång: Vi är engagerade i att säkerställa framgång genom kvalitetsrådgivning, akademiskt stöd och inlärningshjälp, samordning och extracurricular programmering, rekrytering och behållande av skickliga medarbetare som tillhandahåller högkvalitativa tjänster för studenter, och ett robust fokus på karriärutveckling , placering och efter examen stöd genom alumner engagemang tjänster.
  • Undervisningskunskap: Vi är engagerade i att rekrytera och behålla en begåvad fakultet. Fakulteter som väljer en karriär vid Miami Regionals är djupt engagerade i att skapa innovativa klassrums- och onlineupplevelser, kompletterade med relevanta och utmanande forskningsinitiativ och meningsfull service till campus och samhälle.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Snabb fakta

Miami Regionals är regionala, samhällsbaserade campus vid Miami University, ett högt ansett offentligt universitet med ett nationellt rykte. Med prisvärd undervisning och ett flexibelt klassschema erbjuder Miami Regionals en världsberömd liberal arts foundation med toppmodern tillämpad inlärning. Regionala platser inkluderar Miami Hamilton, Miami Middletown och Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Bekvämlighet räknas

Ansök till Miamis regionala pendlingscampus och njut av:

  • En Miami University-examen
  • Prisvärd undervisning
  • Flexibla klassscheman, inklusive ett växande antal kurser, undervisas helt online
  • I närheten, gratis parkering
  • Barnomsorg på plats

Börja här, avsluta här eller i Oxford

Många av våra studenter tjänar sina kandidatexamina genom att lära sig helt på de regionala platserna. Andra börjar på regionala campus och, efter att ha uppfyllt de nödvändiga kriterierna för att flytta, slutför de sin examen på Oxford-campus.

Stöd för studentframgång

Miamis regionala platser designades med DIG i åtanke. Akademiskt stöd inom och utanför klassrummet inkluderar kvalitetsinstruktioner, gratis akademisk handledning och rådgivning, små klassstorlekar, karriärtjänster och professionell utveckling OCH kooperativa utbildningsprogram.

PLUSS ett pulserande studentliv med en mängd klubbar, tävlingsidrott, möjligheter till serviceinlärning och tillgång till kulturprogram säkerställer att du har en väl avrundad studentupplevelse.

Öppna inskrivningspolicy

Miamis regionala campus har en öppen antagningspolicy, vilket innebär att förstagångsstudenter automatiskt accepteras med gymnasieexamen eller GED, i alla åldrar. Studenter som inte är första gången högskolestudenter utvärderas för antagning baserat på deras kumulativa GPA vid deras tidigare institution (er).

Ackreditering

Miamis regionala campus är ackrediterade av The Higher Learning Commission och är medlemmar i North Central Association.

Fyra teknikteknikprogram är ackrediterade av ABET, Engineering Accreditation Commission .

De traditionella läroplanerna för BSN och RN-BSN är ackrediterade av kommissionen för kollegial omvårdnad (CCNE) . Den traditionella BSN-läroplanen har godkännande från Ohio Board of Nursing.

Statligt tillstånd för onlinekurser. Statligt auktorisation avser statlig reglering av kurser och program för distansutbildning som erbjuds invånare i en viss stat av en utbildningsinstitution som är baserad i en annan stat, samt statlig reglering av olika icke-distansaktiviteter inom en viss stat av institutioner utanför den staten.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Regionala platser

Miamis regionala platser inkluderar campus i Hamilton och Middletown och Voice of America Learning Center nära interstate i West Chester.

Miami började undervisa i Hamilton och Middletown hösten 1946 och utvidgade kurser till dessa samhällen för att tjäna veteraner som återvände från andra världskriget och fortsatte sin examen genom GI Bill® of Rights. Under åren utvecklade Miami fem akademiska centra i regionen - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua och Dayton.

Den stadiga tillväxten av studentpopulationen, i kombination med starkt lokalt stöd för högre utbildning och samhällens önskan att ha fullservicecampus, ledde till öppnandet av Middletown 1966, följt av Hamilton 1968. Miamis arbete i Dayton och Piqua områden gjordes i samband med Ohio State (som tillhandahöll examenprogram) och ledde till skapandet av Wright State University 1967.

Voice of America Learning Center, byggt på platsen för en tidigare VOA-relästation i West Chester, öppnade i januari 2009 för både grundutbildning och forskarutbildning.

Empowering Minds. Stärka gemenskaperna.

Miami University Regionals erbjuder kandidatexamen, associerade examen och startkurser för de flesta fyraårsgrader som erbjuds i Oxford. Små klassstorlekar, barnomsorg på plats och flexibel schemaläggning gör Miami Regionals attraktiva för studenter i alla stadier av livet och karriären.

Vår regionala räckvidd

Hitta den perfekta matchningen som driver dig på vägen till framgång. Utforska våra tre platser och onlineprogram.

Hamilton Campus

Miamis Hamilton-campus rymmer regionals omvårdnadsprogram och många andra kandidatexamen, associerade examina och kurser för de flesta fyraårsgrader.

Middletown Campus

Miami's Middletown campus erbjuder kandidatexamen, associerade examen och början kurser för de flesta fyra-åriga grader. Det är hem för William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Voice of America Learning Center

VOALC ligger i West Chester och är hem för Commerce Innovation Hub. VOALC erbjuder Miamis nationellt rankade MBA-program och kurser i undervisning och pedagogiskt ledarskap.

E-Campus

Miami Regionals E-Campus är känt för att ge en betydande avkastning på investeringen och erbjuder flexibla online-program som är utformade för att erbjuda studenterna en förstklassig utbildning.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Platser

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, Amerikas förenta stater

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, Amerikas förenta stater

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium