Läs den officiella beskrivningen

Mildred Elley har utbildat större Capital District i karriär-fokuserade program i över 100 år.

Uppdragsbeskrivning

Mildred Elley uppdrag är att tillhandahålla kvalitativ karriärutbildning och teknisk utbildning för att studenter med varierad utbildnings, kulturell och personlig bakgrund ska bli framgångsrika i en ständigt föränderlig global ekonomi. Mildred Elley strävar efter att ge studenterna möjlighet att placera kvaliteter och placera i alla våra studenter en önskan om livslångt lärande och lärande.

Institutionella mål

Läromedel: Att erbjuda en väl avrundad akademisk erfarenhet som kombinerar yrkesutbildning och liberalkunskaper för att bättre förbereda våra studenter för karriär inom en rad olika yrkesområden inom hälsa och välbefinnande, företag och teknik samt service till andra och för framsteg till vidare högre utbildning.

Fakultet: Att utveckla en enastående fakultet bestående av individer som är högkvalificerade av erfarenhet och förberedelse och tillägnad individuell studentutveckling.

Studenter: Att tillhandahålla ett brett utbud av akademiska och studenttjänster, inklusive akademisk rådgivning, ekonomiskt stöd, handledning, karriärrådgivning, organiserade aktiviteter och supporttjänster som är dedikerade till individuell studentutveckling och livslångt lärande.

Resurser: Att stödja den akademiska inlärningsmiljön med faciliteter som är studentcentrerade, för att ge starka tekniska resurser och för att säkerställa ett säkert, respektfullt, mångsidigt och kollegialt lärande för studenter, fakulteter och personal.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Mildred Elley

Jobb i företagsledning är rikliga och utbudet av företag är obegränsat. Våra företagsledare program akademiker är väl förberedda för positioner inom bank, finans och förs ... [+]

Jobb i företagsledning är rikliga och utbudet av företag är obegränsat. Våra företagsledare program akademiker är väl förberedda för positioner inom bank, finans och försäljning, kundservice och många andra för vinst, ideella och statliga jobb. De utbildas i den senaste datatekniken för att förbättra sin produktivitet, vilket ger dem en konkurrensfördel jämfört med andra arbetskandidater.

En affärschefs stora ansvar innefattar administrativa uppgifter för verksamheten. Dessa uppgifter innefattar marknadsföring, bokföring, budgetanalys och andra företagsansvar. Studentledningen kommer att lära sig hur man utför budgetanalys för att hitta sätt att göra verksamheten mer lönsam. Med starka budgetanalyser kommer lärarprogrammet att lära sig att förutse företagets krav och vara bättre förberedda inför framtiden.... [-]

Amerikas förenta stater Albany New York Pittsfield
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Mildred Elley

Medicinska assistentstudenter ska lära sig lämplig telefonisk etikett, hur man hälsar patienter, korrekt kartläggning och arkiveringsteknik, försäkringsbehandling, ordbeh ... [+]

Sjukvårdsekonomi är ett av de snabbast växande karriärområdena i landet. Institutionen för medicinsk assistans erbjuder tre programalternativ, en examen och två certifikatprogram.

Medicinsk assistentgradKlinisk Medical Assistant Certificate ProgramMedical Office Assistant Certificate Program

Dessa tre medicinska assistentprogram förbereder eleverna på postnivå på läkarens kontor och andra medicinska lokaler. Dessa kurser hjälper till att utveckla de färdigheter som krävs för att utmärka sig inom vårdindustrin.

Medicinska assistentstudenter ska lära sig lämplig telefonisk etikett, hur man hälsar patienter, korrekt kartläggning och arkiveringsteknik, försäkringsbehandling, ordbehandling, e-post, tidsplanering och hantering av patienter från incheckningen genom tentamen. Medicinska assistentstudenter kommer att vara beredda att arbeta på sjukhus, läkarmottagningar, ambulatoriska servicefaciliteter och kliniker.... [-]

Amerikas förenta stater Albany New York Pittsfield
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska