Mildred Elley

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mildred Elley har utbildat större Capital District i karriär-fokuserade program i över 100 år.

Uppdragsbeskrivning

Mildred Elley uppdrag är att tillhandahålla kvalitativ karriärutbildning och teknisk utbildning för att studenter med varierad utbildnings, kulturell och personlig bakgrund ska bli framgångsrika i en ständigt föränderlig global ekonomi. Mildred Elley strävar efter att ge studenterna möjlighet att placera kvaliteter och placera i alla våra studenter en önskan om livslångt lärande och lärande.

Institutionella mål

Läromedel: Att erbjuda en väl avrundad akademisk erfarenhet som kombinerar yrkesutbildning och liberalkunskaper för att bättre förbereda våra studenter för karriär inom en rad olika yrkesområden inom hälsa och välbefinnande, företag och teknik samt service till andra och för framsteg till vidare högre utbildning.

Fakultet: Att utveckla en enastående fakultet bestående av individer som är högkvalificerade av erfarenhet och förberedelse och tillägnad individuell studentutveckling.

Studenter: Att tillhandahålla ett brett utbud av akademiska och studenttjänster, inklusive akademisk rådgivning, ekonomiskt stöd, handledning, karriärrådgivning, organiserade aktiviteter och supporttjänster som är dedikerade till individuell studentutveckling och livslångt lärande.

Resurser: Att stödja den akademiska inlärningsmiljön med faciliteter som är studentcentrerade, för att ge starka tekniska resurser och för att säkerställa ett säkert, respektfullt, mångsidigt och kollegialt lärande för studenter, fakulteter och personal.

Platser

Albany

Address
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, Amerikas förenta stater

New York

Address
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, Amerikas förenta stater

Pittsfield

Address
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, massachusetts, Amerikas förenta stater