Nassau Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM NCC

En ställe att starta. En stor karriär. En ny riktning. Den utmärkt förberedelse du behöver för att överföra till en fyraårig institution. Nassau Community College är den plats där dina mest ambitiösa planer kan börja ta form. Inte säker men vad dessa planer är? Det är faktiskt ganska vanligt. Oroa dig inte - vi ger dig allt stöd och möjligheter som du behöver för att räkna ut din nästa steg. NCC gör just detta för nästan 23.000 dag och kväll studenter och cirka 10.000 fortsatta och professionella studenter varje år.

Din framtid kommer att ta ledigt från vår vackra 225 tunnland campus i hjärtat av Long Island - den största enskilda campus community college i delstaten och en del av State University of New York (SUNY) systemet. Du hittar mer än 70 ämnesområden här, med anläggningar, teknik, små klasstorlekar, och bra undervisning som kommer att driva dina utbildningsmål.

Andra fakta:

Vår fakultet hålla doktorsexamen dubbelt den nationella skattesatsen för community college.

Flera av vår fakultet har fått SUNY kanslerns Award for Excellence in Teaching än någon annan community college i delstaten.

Vi är den största enskilda campus community college i delstaten New York.

Ackrediterade av mellersta staterna kommissionen om högre utbildning och är godkänt av styrelsen Regents att utfärda två år associera grader i konst (AA), vetenskap (AS), och tillämpad vetenskap (AAS).

Platser

Trädgårdsstad

Address
Nassau Community College,
One Education Drive

NY 11530-6793 Trädgårdsstad, New York, Amerikas förenta stater