The New England School of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår filosofi Filosofin i The New England School of English är att ge den bästa på engelska språket och kulturen utbildning: att ge ett intellektuellt utmanande program av högsta kvalitet i en varm och stödjande miljö. Kort sagt, är vårt mål att ge en unik möjlighet att lära sig engelska.

Varför NESE? Komplett språkliga och kulturella Immersion På NESE, eleverna lär sig mer än bara språk, de lär sig den amerikanska kulturen också. Våra elever lyckas snabbt på grund intensiv träning engelska språket i kombination med fullständig kulturell nedsänkning har visat sig maximera språkinlärning. På NESE, studenter deltar intensiva klasser under dagen och har möjlighet att åka hem till en amerikansk familj hemvistelse eller en sovsal på kvällen. Hela dagen, varje dag, utsätter vårt intensiva program studenter till amerikanska språket och kulturen, vilket ger en möjlighet för snabbast språkinlärning möjligt.

Utmärkt Lärare På grund av dess enastående rykte lockar NESE lärare som innehar såväl grund- eller avancerad grader från några av de bästa universiteten i USA, inklusive Harvard, Yale och Columbia. Oavsett var våra lärare fått sina examina, Nese lärare är dynamiska proffs med exceptionell undervisningserfarenhet som har valts ut för att undervisa på NESE grund av deras höga kompetens och engagemang.

Små klasser Vår genomsnittliga klasstorleken är 12 studenter. Små klasser säkerställa livliga diskussioner, ofta studentmedverkan, och intensivt samspel elev-lärare.

Intensiva och Semi-intensiva program fem dagar per vecka Eleverna kan välja att delta i NESE: s Intensive Program från 9: 00-3: 15 varje dag eller i NESE: s Semi-Intensive Program från 9: 00-12: 00 varje dag. Båda programmen erbjuder 10 nivåer av språk- och kulturutbildning, full tillgång till alla inesisk faciliteter, och ett urval av antingen sovsal eller hemvistelse boende.

Valbara och efter skolan Kurser Utöver våra intensiva akademiska klasser kan eleverna välja valbara och efter skolan kurser för att hjälpa dem att nå sina mål snabbare. Valbara och fritidshem Kurser inkluderar TOEFL Preparation, affärsengelska, juridisk engelska, Uttal och universitet Förberedelse. Nese avancerade studenter kan också ta kurser i deras område av särskilt intresse vid Harvard Extension School och andra högskolor i området. (Observera att fem studenter måste registrera sig för ett NESE Sent Skola Inriktning äga rum.)

Officiella avskrifter och certifikat I slutet av varje session, kommer du att få en NESE transkript som ger information om dina engelska kunskaper och akademiska prestationer i varje kompetensområde. Du kommer också att få en NESE certifikat Närvaro för att delta i vårt program, och efter avslutad NESE mest avancerade nivå, kommer du att tilldelas den NESE diplom. Dessutom, om du uppnår akademisk excellens, du kommer att erkännas som en "Honors Student". En anteckning om detta kommer att visas på din officiella NESE utskrift.

En idealisk stad, ett idealiskt universitet Setting NESE ligger i anslutning till Harvard University i centrala Harvard Square i Cambridge. Harvard Square är en samlingspunkt för studentaktivitet och en av de mest intressanta och dynamiska elev centra i USA. NESE ligger bara 100 meter från tåg- och busstationer och 10 minuter från centrala Boston. Vi är också mindre än två timmar bort från bra skidåkning, hav segling och vackra, historiska Cape Cod.

Flexibel Schema Vi erbjuder intensiv 4-veckors sessioner som börjar vid 12 olika tillfällen under året. Detta innebär att du kan starta din engelska utbildning vid en tidpunkt som passar ditt schema.

Advance boende arrangemang Under hela året, kan eleverna välja att bo i en amerikansk familj hemvistelse eller i en sovsal. Eftersom NESE gör alla bostadsarrangemang innan studenterna lämnar sitt eget land, om eleverna väljer att bo i en värdfamilj eller i en sovsal, kan de gå direkt från flygplatsen till deras nya hem. NESE tar ingen avgift för att göra några bostadsformer.

Ett program för proffs På grund av flexibiliteten i NESE läroplanen, kan proffs välja de klasser de vill ta. Detta är idealiskt för personer vars arbete inte tillåter dem att följa vårt intensiva läroplanen. Förutom vårt ordinarie intensivt program, privatlektioner och Nese valbara kurser är några av alternativen på NESE för proffs.

Ett program för studenter Vårt intensiva läroplan är speciellt utformad för att hjälpa eleverna att uppnå sina akademiska mål så snabbt som möjligt. Förutom våra intensiva klasser, erbjuder vi en TOEFL Preparation kurs, Institutional TOEFL examen varje månad, och en University Preparation kurs. Vi erbjuder även omfattande utbildning rådgivning och ett universitet arbetsförmedling, en universitetsresursbibliotek för att hjälpa eleverna att planera framtida studier i USA, och införsel till området universitet utan att ta TOEFL.

Gratis rådgivning och tjänster Vårt utbud av gratis tjänster är omfattande: före ankomst bostäder placering, universitetsrådgivning och placering, användning av NESE datoranläggningar, obegränsad användning av NESE e-post och Internet, Nese avskrifter och certifikat, och rådgivning från våra erfarna representanter runt om i världen .

Platser

cambridge

New England School of English

Address
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 cambridge, massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 617-864-7170

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium