Northwest State Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Northwest State Community College ( NSCC ) är ett offentligt tvåårigt college ackrediterat av North Central Association of Colleges and Schools. Northwest State Community College serverar Northwest Ohio med ett komplett utbud av erfarenheter, inklusive utbildning av personal som är skräddarsydda efter ditt företags behov, branschkända certifikat från sex veckor till ett år för jobb med hög efterfrågan och tvåårsgrader som leder till våra fyra- årspartners eller lokala jobb.

På Northwest State Community College tror vi att alla har lika möjligheter att lyckas, oavsett bakgrund eller erfarenhet. Som sådan är vi engagerade i att stödja dig i klassrummet och övervinna de många livsbarriärer som du kan möta för att fullgöra ditt godkännande.

Vi är kända i regionen och staten för att erbjuda en högkvalitativ utbildning som leder till stora lokala jobb inom tillverkning, hälsovård, industriell konst och företag. Våra kandidatbundna studenter hittar alltmer oss det önskade alternativet att börja sin fyraåriga resa, och många börjar under gymnasiet.

Platser

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: