Läs den officiella beskrivningen

Northwest College öppnade 1946 med nästan 100 hel- och deltidsstuderande och tre instruktörer som mötte i klassrum lånade från den offentliga skoldistrikt.

Inledningsvis kallas University of Wyoming Northwest Center, det bildades genom ett avtal med University of Wyoming och Park County School District No. 1. University stöd avbröts 1950.

År 1953 ändrades namnet till nordvästra Community College och 1968 college skattebas utökades till att omfatta hela Park County. Namnet ändrades en gång till Northwest College 1989. Under årens lopp, kvaliteten på instruktionen mognat och ett bostadsområde campus utvecklats.

NWC är mycket mer än en typisk tvåårigt college - tänka på följande punkter som ett bevis på detta påstående.

Program bredd: Ett brett utbud av kurser stöder 54 överförings grader, 19 tekniska grader och 34 kompetenscertifikat. Och med nordvästra låga undervisning, det finns ingen anledning att känna skuld över att utforska innan de bestämmer sig till en stor.

Stark fakultet: Eleverna lär känna vår fantastiska lärare på ett förnamn grund. Även om de är ofta kallas in som experter inom sina områden, är vår fakultet fokus på våra studenter.

Rika möjligheter till lärande: Lärande väntar våra studenter i och utanför klassrummet, inklusive akademisk verksamhet som boskap döma och Forensics samt årliga internationella resmöjligheter.

Aktiviteter: En array med studentaktiviteter inkluderar intercollegiate friidrott, intramural sport, klubbar och organisationer, elevråd och mer. Om du är på ett idrottslag, det finns en god chans din familj och vänner kan titta på via levande webbsändningar som produceras av NWC studenter.

Miljö: Det är allt här-en verkligt kollegialt miljö stoltserar fem uppehållstillstånd hallar och mer än 50 lägenheter (hitta mer information om våra campus karta och områdeskartor).

Vision & Mission

Vision - Genom en överlägsen undervisning, lärande och livsmiljö kommer Northwest College vara en dynamisk och framstående pedagogisk ledare som formar en positiv framtid för studenter och de många samhällen som den tjänar.

Mission - Genom undantags dynamiska levande och lärmiljöer, Northwest College ägnar sig enskilde studenten prestation, mångfald, globalt medborgarskap och gemenskap vitalitet.

Studerande

1,719 kredit studenter 59% - heltid 41% - deltid 72% - Wyoming 23% - andra stater 4% - andra länder

Campus

Campus, Powell

132 - totalt tunnland 62 - byggnader (inkluderar West Campus byggnader)

Fyra off-campus centra

Mickelson Field Station (50 miles väster om Powell) Cody Center Worland Center Trapper Arena

Utbildningar

52 - överförings grader 19 - Tekniska grader 30 - certifikat

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Applied Science

Northwest College

Fotografiska Communications Programmet förbereder studenterna för en karriär inom professionell fotografering. ... [+]

Fotografiska Communications Programmet förbereder studenterna för en karriär inom professionell fotografering. Områden i kommersiell fotografering betoning inkluderar studio illustration, porträtt, nya digitala medier, och bildjournalistik.

Med det senaste inom multimedia och digital teknik i kombination med traditionella och historiska processer, ger detta allomfattande program studenter med ett brett utbud av färdigheter som de utveckla en personlig fotografisk vision.

Från akademiskt till professionella strävanden, vår heltidsanställda lärare sätta i klassrummet deras sakkunskap i denna snabba, ständigt föränderlig bransch. Sedan genom projektbaserade uppdrag och en konkret tillvägagångssätt, eleverna lära sig verkliga världen visuell problemlösning.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Detta program ger studenter som förbereder sig för att gå in i utomhus och äventyr arbetsmarknaden en mångsidig bakgrund inom flera säsong mark och vattenbaserade utomhus ... [+]

Detta program ger studenter som förbereder sig för att gå in i utomhus och äventyr arbetsmarknaden en mångsidig bakgrund inom flera säsong mark och vattenbaserade utomhus programmering. Studenter i utomhuspedagogik och fritidsprogrammet utvecklar kompetens och erfarenhet i samband med ledande grupper äventyr baserat friluftsaktiviteter. Detta program är inte avsedd för studenter som planerar att överföra till en fyraårig institution.

Allmänna Utbildning Krav

POLS 1000 - American och Wyoming Statliga (3) ENGL 1010 - Engelska I: Introduktion till komposition (3) ENGL 1020 - Engelska II: Introduktion till litteratur (3) BADM 1005 - Business Mathematics (3) CO / M 1030 - Interpersonell kommunikation (3) BIOL 1080 - miljövetenskap (endast Spring) (3) ... [-]
Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Arts

Northwest College

Detta program ger en solid grund av kurser för studenter intresserade av en studentexamen examen i internationella studier och för ett stort antal arbetstillfällen, både ... [+]

Detta program ger en solid grund av kurser för studenter intresserade av en studentexamen examen i internationella studier och för ett stort antal arbetstillfällen, både inom landet och utomlands. Programmet är tvärvetenskapligt och studenter har en stor flexibilitet i utformningen av sitt program av studie som matchar deras karriär intressen. Huvudämnesstuderande i internationella studier tar totalt 21 timmar från den internationella studier läroplan och åtta timmar efter en enda främmande språk.

Detta program tillåter eleverna att få en Associate of Arts i International Studies examen. Kärnan ger studenterna grundläggande kurser inom området samtidigt som de möjlighet att skräddarsy sina program till deras individuella behov. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Northwest College konstavdelningen erbjuder en sekvens av grundkurser och valfria syftar till att bygga starka kompetens för arbete i tvådimensionella, tredimensionell, o ... [+]

Northwest College konstavdelningen erbjuder en sekvens av grundkurser och valfria syftar till att bygga starka kompetens för arbete i tvådimensionella, tredimensionell, och grafisk design områden. Efter slutförandet av dessa grundkurser, tillsammans med de allmänna college kraven för examen, kan en student överföra till ett fyraårigt college eller universitet, eller söka arbete med det förtroende som kommer från väl förberedda.

Även om grundkurser planeras med konstprogram i åtanke, kan varje elev intresserade av att expandera sin förståelse och åtnjutande av konst registrera.

Totalt allmänbildning Krav: 39-42 hp

Sex timmar Visual och scenkonst kommer att uppfyllas genom att obligatoriska kurser. ... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Criminal Justice vid Northwest College erbjuder studenter en överblick över det amerikanska rättssystemet och en genomgång av teorier, rutiner, lagar, och element som sty ... [+]

Criminal Justice vid Northwest College erbjuder studenter en överblick över det amerikanska rättssystemet och en genomgång av teorier, rutiner, lagar, och element som styr vårt rättssystem. Studenterna får en allmän kunskap om ursprung och metoderna för polis, domstolar och kriminalvård system i Amerika, liksom deras konstruktion struktur och funktion. En Associate of Arts-examen i Straffrätt ger en solid grund av kurser för studenter intresserade av en studentexamen examen i straffrättsliga studier, för dem som vill bli en utövare inom området, eller yrkespersoner som redan arbetar inom området som behöver pedagogiskt uppgradering. Studenter måste klara grundläggande kurser med en "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven i nordvästra College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Kommunikationsområdet erbjuder en mängd olika kurser för studenter som planerar att överföra till en fyraårig institution eller bättre förstå deras kommunikationsmönster. ... [+]

Kommunikationsområdet erbjuder en mängd olika kurser för studenter som planerar att överföra till en fyraårig institution eller bättre förstå deras kommunikationsmönster. Studenter som planerar att få en Bachelor of Arts examen i detta område måste noggrant granska examenskraven för högskola eller universitet som de planerar att överföra. Talkommunikation kurser är tillgängliga för studenter inom ramen för någon grad eller intyg plan som antingen givande humaniora krav eller som valfria.

Detta program tillåter eleverna att utforska området kommunikation som grund för deras associera of Arts-examen. Kärnan ger studenterna grundläggande kurser inom området samtidigt som de möjlighet att skräddarsy sina program till deras individuella behov. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Psykologi studier alla aspekter av mänskligt beteende, inklusive hur vi känner och uppfattar världen, hur önskningar och känslor påverkar vad vi gör och hur vi lär oss oc ... [+]

Psykologi studier alla aspekter av mänskligt beteende, inklusive hur vi känner och uppfattar världen, hur önskningar och känslor påverkar vad vi gör och hur vi lär oss och minns och skapa idéer. Dessa återkommande mentala aktiviteter utgör vår personlighet och attityder, och när olika personligheter samverkar, de ändras. För att studera dessa olika beteenden, drar psykologi på de kunskaper som de flesta andra akademiska discipliner. Därför kommer du troligen njuta och göra bra i psykologi om du har olika intressen, och har studerat många av de ämnen som finns i high school, inklusive matematik och naturvetenskap.

Varför studera psykologi vid Northwest College? På Northwest College kan du studera allt under de första två åren av en kandidatexamen program. Många psykologi klasser på de flesta universitet är stora eftersom psykologi är en populär stor, men på nordvästra du kommer att ha små klasser som erbjuder personlig uppmärksamhet från lärare som har arbetat i en rad olika institutioner, och du kan interagera med andra studenter. En forsknings kurs under sista terminen kommer att föra samman många komponenter i dina andra psykologi kurser och ger dig forskning färdigheter som behövs i avancerat arbete. Alternativ för självstudier innefattar arbete med lärare som sysslar med mental hälsa praktiken, bedömning utbildning och psykologiska tester. Vad kommer jag lära mig? Förståelse av psykologiska mål, bland annat beskriva, förklara, förutsäga och forma mänskligt beteende. Förståelse för de många olika psykologiska begrepp och teorier och forskningsresultat som används för att beskriva och förklara beteendet. Förmåga att beskriva, tolka och... [-]
Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Musik är livet. Det är allt du verkligen behöver veta. Om du inte tror det, kommer NWC musikprogrammet ställa dig raka. Hela dagen, kommer du att sjunga, spela, blanda u ... [+]

Musik är livet.

Det är allt du verkligen behöver veta. Om du inte tror det, kommer NWC musikprogrammet ställa dig raka. Hela dagen, kommer du att sjunga, spela, blanda upp det i stora och små ensembler, lära sig grunderna och öva ett instrument eller två (och ja, är alla musiker som krävs för att lära sig piano, oavsett vad deras musik specialitet är).

Ditt nya hem kommer att vara i en individuell övning rum, ett högteknologiskt musikprogram lab, eller en digital inspelningsstudio. Du får arbeta med gästartister och delta i en miljon (eller så) och aktuella evenemang. Plus logga vissa väg tid på prestanda turer.

Musik. Finns det något annat?[-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Northwest College

Om du inte vet ännu vilken karriärväg är rätt för dig, kommer Allmänna Studier ger dig en grund för nästan varje grad. Du kan utforska dina intressen, plus att vi kommer ... [+]

Om du inte vet ännu vilken karriärväg är rätt för dig, kommer Allmänna Studier ger dig en grund för nästan varje grad. Du kan utforska dina intressen, plus att vi kommer att arbeta med dig i din första år för att begränsa ditt fokus så att dina klasser tar dig i rätt riktning.

Allmänna studier AA

Examensuppgifter

Statliga 3-6 hp Engelska 6 hp Matematik 3 poäng Lab Science 4 poäng Humaniora 9 poäng Samhällsvetenskap 6 hp Jämförande kulturell medvetenhet 6 hp Wellness 2 poäng Allmänna studier AS

Examensfordringar

Statliga 3-6 hp Engelska 6 hp Matematik / Lab Science 10 hp Lab Science 4 poäng Human... [-]
Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Att vara på sidan under det stora spelet är tufft för en idrottsman. Du kan göra det lättare med kunskap och förståelse av kroppen och skador som kommer att hålla dessa i ... [+]

Att vara på sidan under det stora spelet är tufft för en idrottsman. Du kan göra det lättare med kunskap och förståelse av kroppen och skador som kommer att hålla dessa idrottare spelar sporten de älskar! NWC Athletic Training programmet startar du på spännande spår för att förhindra, utvärdera, hantera och rehabilitera dessa skador.

I en konkurrenskraftig och samarbets inställning, kommer du lära dig att band, behandla och rehabilitera idrottare. Efter examen kommer du att vara beredd att överföra till en fyraårig skola och nästa steg i att bli en certifierad Athletic Trainer.

Detta program ger en solid grund för studenter som planerar en karriär som en atletisk tränare. Det förbereder eleverna för att överföra till institutioner som erbjuder kandidatexamen i atletisk träning. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. I början av vårterminen sitt andra år, måste studenterna lämna in en ansökan om upptagande till en ackrediterad atletisk träning utbildningsprogram på en fyraårig institution.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Studiet av biologi ingår kurser som syftar till att hjälpa eleverna bekanta sig med struktur och funktion hos levande organismer och att uppskatta några av de ekologiska ... [+]

Studiet av biologi ingår kurser som syftar till att hjälpa eleverna bekanta sig med struktur och funktion hos levande organismer och att uppskatta några av de ekologiska förhållanden som råder i världen i livet. Biologi kurser som krävs i detta program parallellt som finns på fyraåriga institutioner och bör överföra utan svårighet. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Rekommenderade kurser är utformade för att hjälpa eleverna att slutföra sina fyraåriga grader. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Animal Science läroplanen ger en grund i biologiska och fysiska vetenskaperna, förstärkt av applikationer till produktion i västra miljöer. Det förbereder eleverna för at ... [+]

Den Husdjursvetenskap läroplanen ger en grund i biologiska och fysiska vetenskaperna, förstärkt av applikationer till produktion i västra miljöer. Det förbereder eleverna för att överföra till en avancerad examen i något av flera alternativ inom husdjursvetenskap. Utexaminerade få arbete i foder och hälsa produktbolag, boskapsskötsel och marknadsföring, ras föreningar, statliga myndigheter, eller köttindustrin.

Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Detta program ger studenter som vill koncentrera sig på att studera redovisning eller företagsekonomi med kurser som är en gemensam grund för avancerade studier och / ell ... [+]

Detta program ger studenter som vill koncentrera sig på att studera redovisning eller företagsekonomi med kurser som är en gemensam grund för avancerade studier och / eller karriär inom näringslivet. Studenter som studerar på detta område söker typiskt grader på ledande institutioner inom områdena redovisning, finansiering, management, marknadsföring och personalförvaltning bland annat. En examen i företagsekonomi är ett populärt val för studenter som planerar att delta i juridisk fakultet efter examen. Northwest College Business Institutionen erbjuder studenter en möjlighet att bygga en solid grund för vidare studier i dessa program.

Studenter som planerar att gå in karriär inom näringslivet genom avancerade studier på en fyraårig institution måste ha kurser utöver programkraven på Northwest College.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Detta program är utformat för studenter som är intresserade av tillämpningen och integrationen av biologiska och fysiska vetenskaperna till en hållbar produktion av grödo ... [+]

Detta program är utformat för studenter som är intresserade av tillämpningen och integrationen av biologiska och fysiska vetenskaperna till en hållbar produktion av grödor. Studenter överföring till Crop Science eller agronomi program för karriärer inom utsäde, gödningsmedel, och kemisk industri, eller i växtodlingen. Överför till en markvetenskap eller ekologi läroplan kan leda till markförvaltning och naturresurs chefspositioner. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior. Dessa elever bör rådgöra med sin rådgivare och lämplig fyraårigt college katalog.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

De olika områden inom teknik är relaterade genom att de alla kräver en grundlig förståelse av grundläggande vetenskapliga lagar. ... [+]

De olika områden inom teknik är relaterade genom att de alla kräver en grundlig förståelse av grundläggande vetenskapliga lagar. Ingenjörer tillämpa vetenskaplig kunskap och principer för konstruktion och drift av maskiner, till val av material, till miljö förbättringar för mänskligheten, och den ekonomisk användning av personal, pengar och energi.

Den Associate of Science i Civilingenjörsexamen betonar traditionella kärna teknik vid nybörjare och sophomore nivå. Programmet ger grundläggande utbildning inom teknik med tillräcklig flexibilitet för att låta eleverna att överföra till en rad olika fyraåriga skolor som erbjuder Bachelor of Science grader inom verkstadsindustrin. Eleverna måste tillgodogöra sig grundläggande kurser med "C-" eller bättre för att möta kraven för programmet. Studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt program kan behöva extra timmar utöver programkraven på Northwest College för att överföra in som en junior.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Högskoleexamen

Northwest College

Grafiska formgivare kombinera konst och teknik för att kommunicera idéer i visuell form. Design innebär kreativ, analytisk och teknisk information - en bra designer måste ... [+]

Grafiska formgivare kombinera konst och teknik för att kommunicera idéer i visuell form. Design innebär kreativ, analytisk och teknisk information - en bra designer måste lära sig att utmärka sig i alla tre områdena.

Den grafiska designen programmet vid Northwest College ger studenterna konceptuella och tekniska färdigheter i visuell kommunikation. Du kommer att få behörighet att använda den kreativa processen, konstruktionsprinciper, form, färg, bild och typografi att farkosten tydliga och övertygande budskap. Utnyttja samma state-of-the-art utrustning och programvara som används av yrkesverksamma inom området och samtidigt utveckla dina färdigheter.

Välj bland ett AAS grad som får dig på jobbet i två år, eller AS examen som kräver ett fyraårigt engagemang, men breddar omfattningen av dina arbetstillfällen.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

De första två åren av förberedelse för en karriär som en tidig barndom, elementär, högstadiet, eller sekundär lärare kan åstadkommas på Northwest College. Utbildningsavde ... [+]

Utbildning

De första två åren av förberedelse för en karriär som en tidig barndom, elementär, högstadiet, eller sekundär lärare kan åstadkommas på Northwest College. Utbildningsavdelningen erbjuder kurser som lär de grundläggande principerna och teorier om undervisning och lärande. Genom samarbete mellan offentliga skolpersonal, våra studenter observera och få praktisk erfarenhet i offentliga klassrum hela Big Horn Basin.

Akademiska rådgivare vägleda eleverna i deras yrkesval samt ge dem råd om kursutbud och överföring alternativ.

Eftersom undervisning kräver tillstånd certifiering, är det viktigt att eleverna rådgöra med sina rådgivare ofta att bli informerad om programkrav på fyra år högskolor. Katalogen av den fyraåriga överförings college skall höras av studenten vid val av kurser.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northwest College

Oavsett om du vill introducera barn till den magiska värld av böcker, dela din kärlek till lärande med en tonåring, eller hjälpa utvecklings försenade småbarn ikapp sina ... [+]

Oavsett om du vill introducera barn till den magiska värld av böcker, dela din kärlek till lärande med en tonåring, eller hjälpa utvecklings försenade småbarn ikapp sina kamrater, kan du få de klasser som du behöver på NWC: s utbildningsprogram.

Här är lite information om vart och ett av våra program. Kontakta oss för att ta reda på om Northwest College har vad du behöver för att starta en givande yrkeskarriär inom utbildning.

småbarnsfostran

Associate of Science, Associate of Art Eleverna lär sig om att lära barn i åldrarna födseln till åtta år i Early Childhood kurser. Observation, delaktighet och en praktik med en mentor är en del av de spännande utbildningsmöjligheter som erbjuds på Northwest College.... [-]

Amerikas förenta stater Powell
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska