North Central Missouri College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

North Central Missouri College är verkligen en märklig college känt för sin akademiska kompetens och stark känsla av gemenskap. Vi tror att vår läroanstalt betyder val och värde. Det är människor som samlas för att undersöka, upptäcka, söka möjligheter, och inleda otaliga utmaningar för att åstadkomma förbättringar.

Vår investering i undervisningen skapar en lärorik erfarenhet som är intellektuellt utmanande och har ett praktiskt värde långt utanför klassrummet. Våra studenter instrueras av en begåvad lärare som investerar sin tid och energi för att garantera individuell framgång. Små undervisningsgrupper och olika scheman råd med fördelar som ger eleverna möjlighet att skapa sina egna erfarenheter av lärande.

Vid North Central Missouri College, partnerskapsprogram med näringslivet ger utökad utbildningsmöjligheter som leder till karriär inresa och avancemang. Flera uppsökande verksamhet föra inlärningslaboratorium för dig som student. Utbildningsprogram som når in i arbetsplatsen hjälpa eleverna att övergången från klassrummet till en karriär. Med klasser som erbjuds på Maryville, Chillicothe, Betania, och Trenton, har vi börjat att regionalisera våra ansträngningar att tjäna den skiftande befolkning av elever som finns i Stor-Northwest Missouri. Vi är stolta över bidrag till vårt kulturarv som inkluderar studenter från den omgivande fyra statliga regionen och internationellt.

Oavsett om du är en senior på gymnasiet söker dubbel kredit, en ny high school, eller en åter högskolestudent söker avancemang, kommer du att finna att North Central Missouri College erbjuder en värld av möjligheter! Vänligen utnyttja vår katalog som en guide till de tjänster, akademiska program, kurser, aktiviteter och resurser som finns tillgängliga för dig på North Central Missouri College.

NCMC Mission

Uppdraget för North Central Missouri College är att hjälpa individer i vår pedagogiska / näringsliv för att nå sina mål genom öppen antagning, rimliga kostnader, progressiv läroplan och tjänster - som levereras av en omtänksam, kompetent personal på ett säkert, teknik-rik inlärningsmiljö .

Platser

Trenton

Address
North Central Missouri College
1301 Main Street

Trenton, New Jersey, Amerikas förenta stater