Olympic College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vänligen kolla in vår e-broschyr!

Välkommen International Students!

Olympic College är en tvåårig offentliga college i delstaten Washington som erbjuder mer än 70 olika grader och certifikat i akademisk överföring och professionell tekniska program. Campus i Bremerton ligger på en 33-tunnland inramas av utsikt över de olympiska bergen, Mt. Rainier, saltvatten inlopp, och Cascade Mountains. Staden Bremerton är en säker och trygg kommun och det perfekta hemmet bas för att utforska och uppleva västkusten Med regelbunden färjetrafik till Seattle, som är mindre än en timme bort, erbjuder Bremerton en perfekt möjlighet att njuta av den lilla staden atmosfär med alla av spänningen och förmåner av kulturell mångfald staden Seattle.

Varför välja Olympic College?

  1. Personlig uppmärksamhet och små klasser 2. Prisvärd undervisning och hemvistelse 3. Bostadsområde salar på campus 4. Bekvämt beläget nära Seattle 5. TOEFL krävs inte sex. Intensive English Program 7. Fria samtalspartners 8. International Student Club 9. På campus anställning 10. 4-och 6-veckors sommar sessioner Intensive English 11. Garanterad universitet överföring tillträde till utsedda fyra år universitet 12. Små internationella studenter ger möjligheter att tala engelska 13. Möjligheter att engagera sig i campus livet och göra livslångt vänner Vänligen ta en titt e-broschyr!

Olympic College utbildar mer än 13.000 studenter per år. Grundades 1946, har högskolan tre campus i Bremerton, Poulsbo och Shelton och serverar en befolkning på 280.000 invånare i Kitsap och Mason län.

Grader och certifikat

Olympic College hjälper eleverna att bygga kompetens för nästa fas av deras liv eller karriär genom sina många pedagogiska alternativ. Studenter kan tjäna ett certifikat eller ett intresseföretag grad eller slutföra de två första åren av en kandidatexamen. Studenter som vill slutföra en kandidatexamen lokalt kan välja Bachelor of Science i omvårdnad, Bachelor of Applied Science i Information Systems, eller Bachelor of Science i maskinteknik grader nu tillgänglig på Bremerton campus eller välja att överföra till ett av universiteten som är samlokaliserade på Bremerton eller Poulsbo campus. Dessutom OC erbjuder kurser för att uppdatera yrkeskunskaper, få arbetsträning, eller helt enkelt som personlig utveckling. Studenter uppnå många av sina personliga och professionella mål genom att delta i olympiska College. Under de senaste åren har högskolan genomgått många förändringar, inklusive byggandet av en ny humaniora och studentservice byggnad på Bremerton campus och utbyggnaden av tjänster på dess Poulsbo och Shelton campus.

Undervisning & Typiska kostnader: Utländsk

Undervisning / Avgifter $ 4053

Böcker / Supplies $ 1095

Andra $ 3355

Rum / ombord $ 9828

TOTAL $ 18.231

Olympic College har Transfer Antagnings Garantier (TAG) med flera partnerinstitutioner. Internationella student sökande som ansöker om college överföringsprogrammet kan välja ett av våra partnerinstitutioner att betrakta dem för ett erkännande garanti. Sökande som accepteras Olympic College kommer att få både en antagningsbesked från oss och en Transfer Admission garanti från universitetet de har valt. Studenten måste fylla i Associate Degree på Olympic College med erforderlig GPA för att uppfylla den villkorliga erbjudandet. GPA krav kan erhållas genom de flesta internationella studenter. I själva verket är det högsta kravet en 3,25 (B) genomsnitt

Platser

Bremerton

Olympic College

Address
Olympic College
1600 Chester Avenue

98337-1669 Bremerton, Washington, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 360-792-6050