Palm Beach State College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Pathway till framgång i Palm Beach County

Om oss Sedan öppnandet av dörrarna för mer än 80 år sedan har Palm Beach State College varit en integrerad aktör i den anmärkningsvärda tillväxten och välståndet i Palm Beach County. Våra kandidater - samhällsledare och företagsledare i generationer - har påverkat varje bransch och fortsätter att göra det idag.

Grundades 1933 som Floridas första offentliga högskola, har Palm Beach State vuxit från tre klassrum och 41 lokala studenter till fem campus och 48 757 studenter från mer än 161 länder. En av de bästa producenterna av kandidatexamen i USA, PBSC erbjuder också baccalaureate grader, yrkescertifikat, karriärutbildning och företags- och fortbildning.

Under åren har Palm Beach State College utvidgat sitt uppdrag, program och räckvidd för att bli den största institutionen för högre utbildning i Palm Beach County och den fjärde största (baserad på FTE) av de 28 högskolorna i Florida College System. Varje år väljer fler Palm Beach County gymnasieexamen PBSC än någon annan institution. Studenter registrerar sig på campusplatser i Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade och Loxahatchee Groves, samt tar kurser online.

Platser

Lake Worth

Address
South Congress Avenue,4200
33461 Lake Worth, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium