Parkland College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Parkland College välkomnar gärna internationella studenter till vårt campus i Champaign, Illinois, USA.

Parkland College är SEVP- certifierat för att tillhandahålla formulär I-20-dokument för F-1 och M-1 studenter som vill studera i USA.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College stolt över möjligheterna till distansutbildning för studenter utanför USA samt för studenter som går på andra amerikanska högskolor och universitet.

Parkland College är en tvåårig högskola som ligger i Champaign, Illinois, en av de bästa destinationerna för internationella studenter i USA. Parkland College erbjuder mer än 100 associerade examens- och certifikatprogram, och är känt för sina små klassstorlekar, toppmoderna anläggningar, inkluderande inlärningsmiljö och personliga fakulteter. Parkland har det största internationella studentorganet av tvååriga högskolor i delstaten Illinois, med mer än 300 studenter som representerar mer än 40 länder.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Associate Degree erbjuder en idealisk och billig dörröppning för internationella studenter som vill gå in i det amerikanska utbildningssystemet. Efter att ha arbetat för att göra sina engelskspråkiga kunskaper genom engelska som andraspråksprogram (ESL) eller fått två år av överförbara krediter överförs många av Parklands internationella studenter sedan till 4-åriga universitet (2 + 2-överföringar) runt om USA, där de fortsätter sin utbildning, och tjänar Baccalaureate och examen. University of Illinois, också beläget i Champaign, och ett av landets främsta forskningsuniversitet, är den största mottagaren av överföringar från Parkland. Internationella studenter kan flytta till University of Illinois, redan bosatt i Champaign, och med två års erfarenhet av det amerikanska utbildningssystemet. Parkland College : s campus ligger i utkanten av Champaign, både modernt och pittoreskt, omgiven av träd och parker i närheten, och är lättillgängligt med det offentliga bussystemet. Det finns gott om parkering för studenter med bilar. På campus finns en teater, en cafeteria, ett gym och Staerkel Planetarium, det näst största planetariet i Illinois, som är värd för offentliga föreläsningar, utställningar och utställningar.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College driver också studentdrivna radio- och tv-stationer. Atletiskt Parkland College representeras av 8 herr- och kvinnors idrottslag som tävlar i NJCAA. Med en sådan stor internationell studentpopulation är Parkland College fakulteten väl vana vid de utmaningar som internationella studenter står inför och har erfarenhet av att hantera dem. Parkland strävar efter att öka den globala medvetenheten och multikulturalismen genom utbildning och fakulteten välkomnar de unika perspektiv som internationella studenter har fått i sina klasser.
TOEFL krävs inte för antagning till Parkland College , men blivande studenter som har tagit det och fått 61 (internet) eller 500 (tryck) eller högre behöver bara lämna in ett skriftligt prov. Blivande studenter som inte har tagit TOEFL kommer att göra en engelskspråkig bedömning när de anländer till Parkland. Har du inte tagit TOEFL kommer det INTE att påverka antagningen till Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

”Förutom teoretisk kunskap har Parkland lärt mig några mycket viktiga lektioner om tolerans och den amerikanska livsstilen. Behandlad med ingenting annat än respekt introducerades jag för en annan sida av världen och jag själv. Det tillsammans med mina fantastiska internationella vänner är därför jag anser att min tid där är en livsupplevelse. ” - Fábio Goulart Andrade, Brasilien. Parkland College student 2011-12.

Parkland College läge i Champaign, Illinois, ger bekvämligheterna och spänningen i en större stad med småstadsfaciliteter. Vi är den snabbast växande staden i Illinois , med en lång lista med möjligheter för våra invånare och korta pendeltider. I Champaign är du inte bara en av publiken utan en del av ett blomstrande och växande samhälle.

Parkland är nr 1 i studentöverföringar till University of Illinois , ett toppforskningsuniversitet som ligger i vår trädgård. En stor fördel för att bo nära University of Illinois är tillgången till Big 10 sportevenemang och underhållning i världsklass på platser som Memorial Stadium , State Farm Center och Krannert Center for Performing Arts .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Våra tvillingstäder har distinkta, blomstrande affärsdistrikt i centrum som erbjuder läckra ät, nattliv, kaféer (studieplatser!) Och shopping. Champaign-Urbana utsågs till och med till den största Midwest Food Town av Midwest Living Magazine och av goda skäl. Lokala restauranger, liksom regionala favoriter som Portillo, finns alla på menyn.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Platser

Champaign

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 Champaign, Illinois, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 217-351-2200

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium