Rose State College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Rose State College är en offentlig tvåårig institution med en "öppen dörr" antagningspolitik. Skolan erbjöd sina första klasser den 21 september 1970. Ursprungligen kallade Mid-Del Junior College, den döptes till Oscar Rose Junior College till minne av Midwest City-Del City Superintendent of Schools. I april 1983 ändrades namnet officiellt till Rose State College . I dag välkomnar Rose State mer än 13 000 studenter varje år och ägnar sig åt att hjälpa varje student att lyckas.

På Rose State är det viktigt för oss att vara en community college som är lika fokuserad på community delen som vi är college delen. I allt som vi gör är det vårt engagemang för dig att gå utöver att bara tillhandahålla en utbildning - att ge dig den vägledning du behöver på alla nivåer.

Det börjar med våra välkomst- och karriärrådgivningscenter för att göra det så enkelt som möjligt att komma igång. Och när du väl är student kommer du att upptäcka fördelarna som våra elever berättar för oss om och om igen de älskar om Rose State: mindre klassstorlekar, mer en-till-en-tid med lärare och seriöst akademiskt fokus i en mer avslappnad , vänskaplig atmosfär.

Akademiker och program

Akademiskt är högskolan organiserad kring fem divisioner: affärs- och informationsteknologi, teknik och vetenskap, hälsovetenskap, humaniora och samhällsvetenskap. Mer än 60 grads- och yrkesutbildade program finns tillgängliga, av vilka många kan hjälpa dig att förbereda dig för att genomföra en kandidatexamen.

Rose State erbjuder också sin avdelning för arbetskraftsutveckling, som består av Community Learning Center och Professional Training Center. Community Learning Center är känt för sitt brett utbud av program för livslångt lärande, inklusive dess populära Kids College. Professional Training Center erbjuder affärsutbildning, rådgivning för små företag och är hem till Oklahoma Environmental Training Center där människor från hela Oklahoma utbildas i avloppsvattenhantering.

Platser

Midwest City

Address
Southeast 15th Street,6420
73110 Midwest City, Oklahoma, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium