San Diego Flight Training International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om San Diego Flight Training International

Välkommen till San Diego Flight Training International ligger i vackra södra Kalifornien. SDFTI är en certifierad och godkänd 141 skola med flygtest undersökning myndighet och har examen professionella piloter sedan 1989.

SDFTI har hjälpt hundratals ambitiösa piloter uppfylla sina professionella flyg träningsmål med ett fläckfritt säkerhetsproblem. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra detsamma.

Vi erbjuder en enastående atmosfär att slutföra din flygutbildning och Montgomery Field (San Diego) har mer än 350 flygutbildningsdagar per år i genomsnitt på grund av dess utmärkta väder. San Diego har också en varm och torrt klimat, vackra stränder, och turistattraktioner i en trygg och avslappnad miljö. Systemet lufttrafik som kontrolleras och en blandning av långa vita stränder havet, färgstarka öknar och robusta snöklädda berg i området gör San Diego den mest idealiska och vackra flygutbildning plats i landet.

Ditt beslut att välja en flygskola är ett viktigt steg och nyligen genomförda undersökningar visar att en avgörande skillnad för erfarna studenter är stil och kvaliteten på undervisningen tillgänglig. Detta är det område där SDFTI gjorde högst i en nyligen genomförd oberoende marknadsundersökning.

Varje kurs har en kursplan som har utvecklats för att flytta dig genom ett så effektivt sätt som möjligt med en betoning på struktur, säkerhet och kvalitet.

Våra studenter är mycket framgångsrika i att utföra sina mål. Nästan 100% passerar sina skriftliga prov på första försöket och mer än 80% passerar deras praktiska flygtest med bara ett försök.

Varför välja SDFTI?

Eftersom SDFTI erbjuder världsklass utbildning och är bevisat framgångsrika ... Vi har tränat piloter här i San Diego-området för drygt 20 år.

STRUKTURERA

Vi ger dig den typ av strukturerad utbildning som varje flyg önskemål när plocka de bästa människorna för de mest eftertraktade positioner på ett flygplan Flightdeck. Vi erbjuder utbildning i både Del 61 och Del 141 med undersökning myndighet som föreskrivs av Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVJUER FRAMSTÄLLNING

Varje student ges anställningsintervju och förberedelse färdigheter för att landa ett jobb med största möjliga antal flygbolag finns i branschen. Det är mer än bara en intervju; det är en karriär som du vill ... vi tar dig dit snabbt, effektivt och säkert.

utbildningsmiljö

Det är mer än dagar om året kan flyga, är det totala antalet timmar och komforten där du kan säkert uppleva dem. AT SDFTI du dra nytta av södra Kalifornien Flying Experience som ger dig störst möjlighet att logga timmar varje dag.

MÅNGFALD terräng

I en enkel resa kan du enkelt gå från 70 miles av havet-front stränder till inre dalar till mils höga bergstoppar till öknen parkerna i Anza-Borrego till en agrikulturellt rik Imperial Valley och Salton Sea. Du har möjlighet att uppleva mer här än någon annanstans.

OLIKA luftrum och flygplatser

Det finns mer variation inom 20 miles från SDFTI än någon annan skola på planeten. Från flera klass Bravo kommersiella och militära operationer till klass 8 kontrollerade banor civil luftfart till små okontrollerade remsor. Här har du möjlighet att utsättas för i stort sett allt du hittar i din karriär. Vi har också en av två "torn enroute" korridorer tillgängliga i USA.

nYASTE FLYGPLAN

SDFTI äger, driver och underhåller en 15 flygplansflotta. Detta inkluderar dubbla och enmotoriga komplexa flygplan, och den nyaste insamling av Cessna 172S i regionen, inklusive Garmin® G1000® utrustad glas Flightdeck.

Internationella studenter

SDFTI har godkänts av USA: s regering att anmäla icke-Immigrant Alien (International) studenter och Resident Aliens i flyg utbildningar. Detta förutsätter att initiera en snabb och enkel att följa M1 visum process.

Många av våra internationella studenter letar efter en snabb och ekonomisk start-till-slut kommersiellt program som omfattar FAA Privat, Instrument, Commercial och flermotoriga program.

Internationella studenter kan också välja att träna i vår nya och moderna flotta och välja någon av de enskilda FAA certifieringar och betyg för att slutföra en personlig studier.

I-20 Auktoriserad

San Diego Flight Training International har befogenhet att utfärda I-20: s som gör det möjligt för studenter att få en student (M-1) Visa genom sina respektive ambassaden för att komma in i USA för flygträning. Detta gör det möjligt för utländska medborgare att få en M1 VISA och sedan börja sin flygträning i USA. Observera att utländska utlänningar endast kan träna på skolor som är I-20 auktoriserad. Underlåtenhet att följa denna politik kan leda till utvisning. Vi accepterar också överföringar av utländska utlänningar som tränar på andra I-20 godkända och auktoriserade flygskolor. Detta är en mycket enkel process och när det görs på rätt sätt kommer att ha mycket liten inverkan på din träning.

Platser

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 858-569-1822

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium