Läs den officiella beskrivningen

om SDCI SDCI är ganska unik när det gäller kulinariska skolor. Vi har bara funnits i 12 år, vilket är ganska ung. Vi är familjeägt och har bara ett campus plats.

Men eftersom vi är relativt små och har ingen bolagsstyrelse att fatta beslut för oss, har vi kunnat utveckla program som har satt vårt campus isär jämfört med resultaten från andra kulinariska skolor. Vi har skapat en unik kultur som varje ny elev blir en del av när de steg fot på vårt campus.

Brev från VD I augusti 2000, min pappa, Harold Meyberg, och min mamma, Lili, grundade San Diego Culinary Institute med en handfull elever och en mycket viktig idé: att bygga en bättre kulinariska skola.

De ville bygga en skola som lärde teknik, inte recept; som krävs varje kock Instructor att ha inte mindre än 5 år som en kock i en fine-dining miljö en häpnadsväckande minimikrav för alla kulinariska skolan. Slutligen krävde de att deras program erbjuder omfattande praktisk utbildning, med begränsade klasstorlekar, välutrustade kök klassrum.

De började med en handfull studenter och ett starkt engagemang för denna enkla uppsättning ideal.

Eftersom de grundade skolan, har vi fördubblat vår klassrum utrymme och utökat vårt program för att lära kom- programmet till våra studenter. Min pappa är inte här för att se vad hans skola har blivit, men vi fortsätta i hans namn och med en aldrig sviktande engagemang för våra inledande ideal.

Välkommen.

Affärsidé Vi på San Diego Culinary Institute har gjort det vårt uppdrag att förbereda framtida Chefs med de kunskaper och färdigheter de behöver för att: börja sin karriär i ledande restauranger i San Diego, USA, och världen.

Bli Head Chefs i nästa generation av topprestauranger, och i slutändan, ta sin plats bland de kockar som formar den framtida utvecklingen i kulinarisk konst. För detta ändamål, vi håller oss till de högsta normerna för uppförande och ägna oss åt att kontinuerligt investera i vår egen personliga utveckling och tillväxt av vår yrkeskunskap.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

San Diego Culinary Institute

Advanced Professional Diploma in Cuisine kommis Culinary program representerar kulmen på år av forskning och programutveckling med några av de finaste kulinariska lärare ... [+]

Våra program har utvecklats med din framgångsrik framtid i åtanke Oavsett om du vill göra karriär inom måltidskunskap som en kock eller som en konditor, erbjuder SDCI ett omfattande program i båda disciplinerna.

Både vårt kök och bakverk program byggdes runt samma grundprinciper: Small klasstorlekar, karriär mentorskap från våra certifierade Chef instruktörer, och praktisk utbildning för att lära sig rätt färdigheter och tekniker du behöver för att lyckas i någon finare köksmiljö . Båda programmen består av föreläsningsklasser inklusive Säkerhet / sanitet och entreprenörskap. Båda programmen har 80% av sina kurser som genomförs i köket klassrummet vilket innebär mer tid att bemästra din teknik. De har också båda ändar med ett Extern program där du har möjlighet att arbeta i köket på en fin restaurang, resort, hotell, eller cateringföretag för 220 timmar.... [-]

Amerikas förenta stater La Mesa
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
8 - 11 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
San Diego Culinary Institute

Eftersom varje ny klass i bakverk börjar förbereder föregående klassen för examen. Examen studenter perfekt sina bröllopstårtor och choklad skulptur arbete för slutprov m ... [+]

Våra program har utvecklats med din framgångsrik framtid i åtanke

Eftersom varje ny klass i bakverk börjar förbereder föregående klassen för examen. Examen studenter perfekt sina bröllopstårtor och choklad skulptur arbete för slutprov medan de nya in eleverna alltid släppa sina käftar i beundran av artisteri av årskullen.

Varje termin, de nya studenterna säger att de inte kan föreställa sig med den kompetens och talang för att skapa arbete som. Och varje termin samma nya studenter blivit examen studenter som förbereder arbete på samma imponerande hög nivå.

Våra instruktörer - och, i sin tur, våra studenter - ställa en mycket hög prestanda för varje ny klass. Och varje ny klass stiger för att möta den. Du kommer också.... [-]

Amerikas förenta stater La Mesa
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska