San Diego Culinary Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

om SDCI SDCI är ganska unik när det gäller kulinariska skolor. Vi har bara funnits i 12 år, vilket är ganska ung. Vi är familjeägt och har bara ett campus plats.

Men eftersom vi är relativt små och har ingen bolagsstyrelse att fatta beslut för oss, har vi kunnat utveckla program som har satt vårt campus isär jämfört med resultaten från andra kulinariska skolor. Vi har skapat en unik kultur som varje ny elev blir en del av när de steg fot på vårt campus.

Brev från VD I augusti 2000, min pappa, Harold Meyberg, och min mamma, Lili, grundade San Diego Culinary Institute med en handfull elever och en mycket viktig idé: att bygga en bättre kulinariska skola.

De ville bygga en skola som lärde teknik, inte recept; som krävs varje kock Instructor att ha inte mindre än 5 år som en kock i en fine-dining miljö en häpnadsväckande minimikrav för alla kulinariska skolan. Slutligen krävde de att deras program erbjuder omfattande praktisk utbildning, med begränsade klasstorlekar, välutrustade kök klassrum.

De började med en handfull studenter och ett starkt engagemang för denna enkla uppsättning ideal.

Eftersom de grundade skolan, har vi fördubblat vår klassrum utrymme och utökat vårt program för att lära kom- programmet till våra studenter. Min pappa är inte här för att se vad hans skola har blivit, men vi fortsätta i hans namn och med en aldrig sviktande engagemang för våra inledande ideal.

Välkommen.

Affärsidé Vi på San Diego Culinary Institute har gjort det vårt uppdrag att förbereda framtida Chefs med de kunskaper och färdigheter de behöver för att: börja sin karriär i ledande restauranger i San Diego, USA, och världen.

Bli Head Chefs i nästa generation av topprestauranger, och i slutändan, ta sin plats bland de kockar som formar den framtida utvecklingen i kulinarisk konst. För detta ändamål, vi håller oss till de högsta normerna för uppförande och ägna oss åt att kontinuerligt investera i vår egen personliga utveckling och tillväxt av vår yrkeskunskap.

Platser

La Mesa

Address
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 La Mesa, kalifornien, Amerikas förenta stater