Siebel Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Siebel Institute of Technology är godkänt av divisionen privat företags- och yrkesskolor i Illinois College of Higher Education.

Vårt fokus

Under de senaste 140 åren har Siebel-institutet dragit en omfattande global följd. Våra alumner spänner över 60 länder och finns i nästan alla större bryggerier på jorden. Våra klasser inkluderar en blandning av deltagare från bryggerier av alla storlekar som haglar från platser över hela världen. Denna breda bas av deltagare ökar varje elevs lärande möjligheter genom att exponera dem för skillnader i kultur, utrustning, metoder och ölstilar. I våra formella föreläsningar och demonstrationer fokuserar vi dock uppmärksamheten på ett gemensamt tema: öl. Studenter kan komma till institutet med fördomar av sin egen speciella bryggmiljö, men de lämnar alla i den enkla och ärliga kamratskapet att vara ett bryggeri. Vi säger här på institutet: "Inte bara lär vi våra studenter, men vi hjälper också dem att lära varandra."

Institutet fortsätter att fokusera på ett grundläggande tema som publicerades av Dr. JE Siebel i en annons i en 1893 Western Brewer. Han uppgav: "Institutets syfte är att främja utvecklingen av industrin baserad på jäsning, vilket görs genom instruktion, utredning, analys och annat."

Siebel Institute of Technology och World Brewing Academy har varit en viktig del av internationell bryggningshistoria i över 140 år, och vi ser fram emot att välkomna de kommande generationerna av bryggerier till vårt hem i hjärtat av Chicago.

Vår historia

Dr. John Ewald Siebel grundade Zymotechnic Institute 1868. Han föddes den 17 september 1845, nära Wermelskirchen i distriktet Düsseldorf, Tyskland. Han studerade fysik och kemi och fick sin doktorsexamen vid universitetet i Berlin innan han flyttade till Chicago 1866. År 1868 öppnade han John E. Siebels kemiska laboratorium som snart utvecklades till en forskningsstation och skol för bryggerier.

År 1872, när företaget flyttade in på nya anläggningar på Belden Avenue på norra sidan av Chicago ändrades namnet till Siebel Institute of Technology . Under de närmaste två decennierna genomförde Dr. Siebel omfattande bryggforskning och skrev de flesta av hans över 200 böcker och vetenskapliga artiklar. Han var också redaktör för ett antal tekniska publikationer inklusive den vetenskapliga delen av Western Brewer, 100 års bryggning och is och kylning.

År 1882 startade han en vetenskaplig skola för bryggerier med ett annat progressivt bryggeri, men partnerskapet var kortlivat. Dr. Siebel fortsatte dock bryggningsinstruktion vid sitt laboratorium. Verksamheten expanderade på 1890-talet när två av Dr Siebels söner gick med i företaget.

Företaget bildades 1901 och genomförde bryggningskurser på både engelska och tyska. Vid 1907 fanns det fem regelbundna kurser: en sexmånaders bryggerkurs, en tvåmånaders forskarutbildningskurs, en tremånaders ingenjörskurs, en tvåmånaders malmkurs och en tvåmånaders bottenkurs. År 1910 antogs skolans namn, Siebel Institute of Technology , formellt. Med tillvägagångssättet för förbud diversifierade och satsade institutet i bakning, kylning, teknik, fräsning, kolsyrade drycker och andra relaterade ämnen. Den 20 december 1919, bara tjugosju dagar före förbudet blev effektiva, gick Dr. JE Siebel bort.

Med upphävandet av förbudet 1933 återvände institutets fokus till bryggning under ledning av FP Siebel Sr., äldste son till Dr. JE Siebel. Hans söner, Fred och Ray, gick snart till verksamheten och arbetade för att utöka sin räckvidd. Diplomkursen i Brewing Technology erbjöds och alla andra icke-bryggkurser eliminerades snart. Sedan i oktober 1952 flyttade institutet till dess helt nya skräddarsydda anläggningar på Peterson Avenue där vi har stannat i nästan 50 år.

Den fjärde generationen, representerad av Ron och Bill Siebel, gick med i institutet på 1960-talet. 1974 bidrog de till att introducera begreppet kortare kurser. Dessa kurser, på två veckor eller mindre, var utformade för att möta de specifika träningsbehoven hos en växande bruksindustri. Den längre Diplom Course i Brewing Technology har bibehållits till den här dagen som den fördjupade studieringen för det erfarna bryggeriet som vill maximera sin karriärutbildning.

Under 2013 flyttade Siebel Institute of Technology till sina nya campusanläggningar vid 900 N. North Branch St. i Kendalls College i Chicago. Den nya Siebel Institute campus har införlivat många av elementen i våra tidigare platser, inklusive baren och inredningen från den berömda Bier Stube, en favoritplats där studenterna socialiserades efter en hård dags studie.

Platser

chicago

Address
900 N North Branch Street
Suite 1N

60642 chicago, Illinois, Amerikas förenta stater

Montreal

Address
Montreal, Quebec, Kanada

Munich

Address
Munich, Bayern, Tyskland