Läs den officiella beskrivningen

Siebel Institute of Technology är godkänt av divisionen privat företags- och yrkesskolor i Illinois College of Higher Education.

Vårt fokus

Under de senaste 140 åren har Siebel-institutet dragit en omfattande global följd. Våra alumner spänner över 60 länder och finns i nästan alla större bryggerier på jorden. Våra klasser inkluderar en blandning av deltagare från bryggerier av alla storlekar som haglar från platser över hela världen. Denna breda bas av deltagare ökar varje elevs lärande möjligheter genom att exponera dem för skillnader i kultur, utrustning, metoder och ölstilar. I våra formella föreläsningar och demonstrationer fokuserar vi dock uppmärksamheten på ett gemensamt tema: öl. Studenter kan komma till institutet med fördomar av sin egen speciella bryggmiljö, men de lämnar alla i den enkla och ärliga kamratskapet att vara ett bryggeri. Vi säger här på institutet: "Inte bara lär vi våra studenter, men vi hjälper också dem att lära varandra."

Institutet fortsätter att fokusera på ett grundläggande tema som publicerades av Dr. JE Siebel i en annons i en 1893 Western Brewer. Han uppgav: "Institutets syfte är att främja utvecklingen av industrin baserad på jäsning, vilket görs genom instruktion, utredning, analys och annat."

Siebel Institute of Technology och World Brewing Academy har varit en viktig del av internationell bryggningshistoria i över 140 år, och vi ser fram emot att välkomna de kommande generationerna av bryggerier till vårt hem i hjärtat av Chicago.

Vår historia

Dr. John Ewald Siebel grundade Zymotechnic Institute 1868. Han föddes den 17 september 1845, nära Wermelskirchen i distriktet Düsseldorf, Tyskland. Han studerade fysik och kemi och fick sin doktorsexamen vid universitetet i Berlin innan han flyttade till Chicago 1866. År 1868 öppnade han John E. Siebels kemiska laboratorium som snart utvecklades till en forskningsstation och skol för bryggerier.

År 1872, när företaget flyttade in på nya anläggningar på Belden Avenue på norra sidan av Chicago ändrades namnet till Siebel Institute of Technology . Under de närmaste två decennierna genomförde Dr. Siebel omfattande bryggforskning och skrev de flesta av hans över 200 böcker och vetenskapliga artiklar. Han var också redaktör för ett antal tekniska publikationer inklusive den vetenskapliga delen av Western Brewer, 100 års bryggning och is och kylning.

År 1882 startade han en vetenskaplig skola för bryggerier med ett annat progressivt bryggeri, men partnerskapet var kortlivat. Dr. Siebel fortsatte dock bryggningsinstruktion vid sitt laboratorium. Verksamheten expanderade på 1890-talet när två av Dr Siebels söner gick med i företaget.

Företaget bildades 1901 och genomförde bryggningskurser på både engelska och tyska. Vid 1907 fanns det fem regelbundna kurser: en sexmånaders bryggerkurs, en tvåmånaders forskarutbildningskurs, en tremånaders ingenjörskurs, en tvåmånaders malmkurs och en tvåmånaders bottenkurs. År 1910 antogs skolans namn, Siebel Institute of Technology , formellt. Med tillvägagångssättet för förbud diversifierade och satsade institutet i bakning, kylning, teknik, fräsning, kolsyrade drycker och andra relaterade ämnen. Den 20 december 1919, bara tjugosju dagar före förbudet blev effektiva, gick Dr. JE Siebel bort.

Med upphävandet av förbudet 1933 återvände institutets fokus till bryggning under ledning av FP Siebel Sr., äldste son till Dr. JE Siebel. Hans söner, Fred och Ray, gick snart till verksamheten och arbetade för att utöka sin räckvidd. Diplomkursen i Brewing Technology erbjöds och alla andra icke-bryggkurser eliminerades snart. Sedan i oktober 1952 flyttade institutet till dess helt nya skräddarsydda anläggningar på Peterson Avenue där vi har stannat i nästan 50 år.

Den fjärde generationen, representerad av Ron och Bill Siebel, gick med i institutet på 1960-talet. 1974 bidrog de till att introducera begreppet kortare kurser. Dessa kurser, på två veckor eller mindre, var utformade för att möta de specifika träningsbehoven hos en växande bruksindustri. Den längre Diplom Course i Brewing Technology har bibehållits till den här dagen som den fördjupade studieringen för det erfarna bryggeriet som vill maximera sin karriärutbildning.

Under 2013 flyttade Siebel Institute of Technology till sina nya campusanläggningar vid 900 N. North Branch St. i Kendalls College i Chicago. Den nya Siebel Institute campus har införlivat många av elementen i våra tidigare platser, inklusive baren och inredningen från den berömda Bier Stube, en favoritplats där studenterna socialiserades efter en hård dags studie.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Siebel Institute of Technology

Tvilling-campus Master Brewer-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom praktisk tillämpning av bryggning. Avancerad teori och en omfa ... [+]

Tvilling-campus Master Brewer-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom praktisk tillämpning av bryggning. Avancerad teori och en omfattande avancerad praktisk applikationsmodul ger kandidater med den kunskap och erfarenhet som krävs för att förstå alla kritiska områden av kommersiell bryggning.

Detta 20-veckors program består av segment, uppdelade i en till åtta veckors moduler, med varje modul som specialiserat sig på ett visst område av bryggteknik. Innehållet kommer att behandla problem i bryggning ur ett internationellt perspektiv, vilket ger eleverna utbildning och erfarenhet som inte erbjuds av någon annan bryggskola.

Programdetaljer... [-]
Amerikas förenta stater Chicago Tyskland Munich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Siebel Institute of Technology

Dubbel-campus International Diploma in Brewing Technology-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom en praktisk tillämpning av bryggni ... [+]

Dubbel-campus International Diploma in Brewing Technology-programmet kommer att förbereda akademiker för att avancera sin karriär genom en praktisk tillämpning av bryggning. Detta 12-veckors program består av segment, indelat i en-till-tre-veckors moduler, med varje modul som specialiserat sig på ett visst område av bryggteknik. Innehållet kommer att ta upp problem vid bryggning ur ett internationellt perspektiv, vilket ger ett djup av erfarenhet som inte är tillgänglig via någon annan institution. Diplomprogrammet startar med 7 veckor bryggteori och affärsproblem som utförs på vår Siebel Institute campus i Chicago. Studenter bygger en god förståelse för vetenskap och teknik som används i hela bryggerier av alla storlekar. Efter att Chicago-modulerna är slutförda, åker studenter sedan till Doemens Academy i München, Tyskland, där de tillämpar kunskapen från sina första 7 veckors studier i den praktiska bryggmiljön vid Doemens. Studenterna deltar också i utbildningsteori på avancerad nivå medan de vid Doemens, inklusive presentationer om bryggningstekniker som används för att skapa autentiska tyska ölstilar. Slutligen reser studenterna på European Study Tour till bryggerier och bryggerivärldsleverantörer, och lär sig hur informationen de fått i Diplomprogrammet utnyttjas i världens bryggningsmiljöer. Under 12 veckor av WBA Diploma Programmet kommer studenterna att få ett verkligt internationellt perspektiv på bryggningstekniker och -teknik.... [-]

Amerikas förenta stater Chicago Tyskland Munich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Siebel Institute of Technology

För att konkurrera mot andra bryggerier i den växande internationella bryggindustrin måste företag skapa öl som uppvisar högsta standard för konsistens och stabilitet med ... [+]

För att konkurrera mot andra bryggerier i den växande internationella bryggindustrin måste företag skapa öl som uppvisar högsta standard för konsistens och stabilitet med varje sats.

Siebel-institutets bryggmikrobiologi-kurs är utformad för att ge den teoretiska kunskapen och de praktiska färdigheter som krävs för att genomföra ett effektivt mikrobiologiskt kvalitetsstyrnings- / kvalitetssäkringsprogram under en kort 2-veckors kursperiod. Oavsett om du bygger en QC / QA-kurs för ditt bryggeri från början eller du går med på en etablerad kvalitetskontroll

Förkunskapskrav

Alla studenter som ansöker om ett program, en modul eller en kurs måste ha en laglig dricksålder.... [-]

Kanada Montreal
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siebel Institute of Technology

Siebel-institutet Craft Distilling Operations and Technology-kursen är utformad för att ge studenterna den kritiska information som de behöver för att skapa destillerad s ... [+]

Siebel-institutet Craft Distilling Operations and Technology-kursen är utformad för att ge studenterna den kritiska information som de behöver för att skapa destillerad sprit i en mindre destillationsmiljö. Studenterna kommer att lära sig teorin bakom att arbeta framgångsrikt i små destillerier samt relaterade förvaltnings- och logistikfrågor. Med innehåll skapat med deltagande av Ethanol Technology Institute och presenterat av några av de ledande internationella experterna i destillering, kommer den här kursen att ge dig den utbildning du behöver för att driva ditt destilleri effektivt, säkert och lönsamt.

Under kursens fem dagar lär du dig produktionstekniker som är involverade i destillation från spannmål, frukt och andra produkter från början till slut. Sensoriell analys presenteras för att bygga upp en förståelse för de positiva och negativa smakegenskaperna som vanligen är associerade med produktionsprocessen, och besök på områdesdistillerier ger eleverna en bild av de grundläggande funktionerna i ett litet destilleri. Om du överväger att komma in i detta snabbt växande segment av den alkoholhaltiga industrin, kommer Craft Distilling Operations and Technology-kursen att ge dig en förståelse för vilken du kan bygga en framgångsrik karriär inom hantverksdistillering.... [-]

Amerikas förenta stater Chicago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siebel Institute of Technology

Intensivkurs World Brewing Academy (WBA) kommer att ge studenterna en förståelse för grunddragen i processen för bryggning: dess beståndsdelar, dess process, och sensoris ... [+]

Intensivkurs World Brewing Academy (WBA) kommer att ge studenterna med en förståelse för grunddragen i processen för bryggning: dess beståndsdelar, dess process, och sensorisk utvärdering av den slutliga produkten. I denna korta kurs ska studenten ha möjlighet att få viktig teknisk kunskap som kan tillämpas i praktiken bryggerier antingen hög volym eller hantverk. Intensivkurs i fem dagar täcker de flesta av de frågor som presenteras i våra program avancerad nivå, men på ett djup anpassat för personer som har begränsad kunskap om vetenskap och teknik bryggnivå. Detta är perfekt för dem som överväger att ange bryggeriindustrin kursen liksom dem som redan har påbörjat sin karriär inom bryggerinäringen och söka större kunskap för att förbättra sina färdigheter och avancera som bryggerier.... [-]

Amerikas förenta stater Chicago
September 2019
Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siebel Institute of Technology

Den två veckors komplicerade kursen i bryggteknik ger eleverna omfattande kunskaper om bryggningsprocessen, dynamiken i bryggerivirksomheten och problem som påverkar indu ... [+]

Den två veckors komplicerade kursen i bryggteknik ger eleverna omfattande kunskaper om bryggningsprocessen, dynamiken i bryggerivirksomheten och problem som påverkar industrin. Inom den korta tidsperioden av kursen kommer studenterna att få en nivå av industriell kunskap som kommer att gynna dem på något ansvarsområde i bryggeriet, som täcker alla ämnen som är viktiga för framgångsrika bryggerivirksomheter, oavsett vilken storlek. Den konkreta kursen genomförs på vår campus i Chicago, vilket ger eleverna chansen att uppleva den blomstrande Midwest-bryggningsscenen medan de deltar i kursen. Chicago är hem till några av landets mest kända bryggerier och ölvänliga barer och restauranger, och erbjuder studenter en spännande vistelse i denna världsklassa stad.... [-]

Amerikas förenta stater Chicago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska