Sierra College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Academic Excellence och Student Framgång

Sedan starten 1936, har Sierra College fokuserat på kvalitet undervisning och att möta behoven hos de samhällen som den tjänar. Med cirka 125 utbildningsprogram och certifikat, är Sierra College rankas först i norra Kalifornien (Sacramento norr) för överföringar till fyra år universitet erbjuder karriär / teknisk utbildning och klasser för uppgradering yrkeskunskaper. Sierra utexaminerade kan hittas i företag och branscher i hela regionen. Våra prisbelönta lärare förbättra sin undervisning med forskning, författarskap och branschkunskap. Vi är också erkänd nationellt för kvalitet i våra atletiska program.

2016: Vi fira vår 80-årsdag!

Slingor Sierra College är en tvåårig community college och erbjuder ett brett utbud av Associate Degree program, på campus bostäder, garanterade överlåtelseavtal till Kalifornien universitet, prisvärda undervisning, strukturerade ESL klasser och en stor campus plats.

Detaljer

Sierra College ligger vid foten av den vackra bergskedjan Sierra Nevada i norra Kalifornien och är två timmars bilresa från San Francisco. Kollegiet är i en trygg familjemiljö och ger på campus bostäder och värdfamilj möjligheter. 2 år på community college + 2 år på universitetet = en kandidatexamen. Ett stort antal av våra elever överföra till högsta kvalitet universitet för att slutföra de sista två år deltar University of California och California State University skolor som UC Davis, UC Berkeley, UCLA och UC Santa Barbara. TOEFL-resultat på 45 (IBT), 133 (KBT) eller skriva in sig i den engelska som andraspråk (ESL) program. Sierra College kan erbjuda en bra utbildning till ett överkomligt pris, ofta till halva priset av en fyraårig universitetsutbildning. Vi erbjuder över 70 Associate Degree program, inklusive Business, kommunikationsvetenskap, datavetenskap, teknik, marknadsföring och många fler. Vänligen kontakta internationalstudents@sierracollege.edu eller besök vår hemsida på www.sierracollege.edu/int för ytterligare information.

Översikt Sierra Sierra Community College District omfattar över 3200 kvadrat miles, ett område som är större än delstaten Delaware. Det tjänar Northern California foten länen Placer, Nevada, liksom delar av El Dorado och Sacramento.

Campus i Rocklin (huvud), Roseville, Truckee och Grass Valley.

Platser

Rocklin

Address
5000 ROCKLIN ROAD
ROCKLIN, CA 95677

95677 Rocklin, kalifornien, Amerikas förenta stater