Simplilearn

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om Simplilearn

Simplilearn Är en av världens ledande certifieringsutbildningsleverantörer. Vi samarbetar med företag och privatpersoner för att tillgodose deras unika behov, ge utbildning och coaching som hjälper arbetspersonal att uppnå sina karriärmål.

Mission

Simplilearns uppdrag är att hjälpa professionella runt om i världen att förvärva de färdigheter de behöver för att lyckas i dagens digitala ekonomi.

Vilka vi är

Vi är en av världens ledande certifieringsutbildningsleverantörer.

Vi tillhandahåller online-utbildning inom discipliner som Cyber ​​Security, Cloud Computing, Projektledning, Digital marknadsföring och datavetenskap bland annat där teknik och bästa praxis förändras snabbt och efterfrågan på kvalificerade kandidater överträffar utbudet avsevärt.

Baserat i San Francisco, Kalifornien och Bangalore, Indien, har vi hjälpt över 500 000 yrkesverksamma och företag över 150 + länder blir utbildade, förvärvar certifieringar och uppskjuter sina anställda.

Våra kurser är utformade och uppdaterade av 2000 + kända branschexperter. Vårt blandade inlärningsmetod kombinerar online-klasser, instruktörsledda virtuella virtuella klassrum, projektarbete och 24/7 lärarhjälp. Vår livfulla expertgrupp och certifierade proffs är en kraftfull resurspool av tips, tricks och insiktsfulla råd. Mer än 40 globala träningsorganisationer har erkänt oss som en officiell leverantör av certifieringsutbildning. Vi har fått namnet 8: e mest inflytelserika utbildningsmärke i världen av LinkedIn.

  • 500,000+ utbildad
  • 2000+ Kvalificerade utbildare
  • 400+ kurser
  • 40 + globala ackrediteringar
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se Certifikater » Se Kurser - OnlineStudies » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Course: Certified Business Analysis Professional (CBAP®) Certification Training

Online Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

[+]

[-]

Microsoft® Office 2013 Ord Certifieringsutbildning

Online Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Microsoft Word 2013 är ett verktyg som hjälper yrkesverksamma att lagra information i ett dokument genom att implementera illustrationer och grafik för framtida referens och analys. Microsoft Word 2013 kurs från Simplilearn är utformad för att ge kunskap om de senaste förbättringarna, funktioner och gränssnitt i Word 2013. Kursen omfattar tre nivåer av prov enligt Microsoft Word 2013-certifiering. [+]

Viktiga funktioner 12 timmars högkvalitativt innehåll e-learning Videor av erfarna instruktörer Viktiga funktioner i MS Office 365 diskuteras i förekommande fall Förbereder för MOS Word 2013 (77-418) examen Förbereder för Word 2013 Expert, del 1 (77-425) examen Förbereder för Word 2013 Expert, del 2 (77-426) examen Kursbeskrivning

Vad är det här kursen om?

Microsoft Word 2013 är ett verktyg som hjälper yrkesverksamma att lagra information i ett dokument genom att implementera illustrationer och grafik för framtida referens och analys. De Microsoft Word 2013 kurs från Simplilearn är utformad för att ge kunskap om de senaste förbättringarna, funktioner och gränssnitt i Word 2013. Kursen omfattar tre nivåer av prov enligt Microsoft Word 2013-certifiering.... [-]


Videoklipp

Big Data and Hadoop Training

Android App Development for Beginners - Introduction

How Certifications Advance the Careers of Working Professionals

Digital Marketing Training - An Introduction

ITIL Foundation Tips and Tricks

Data Scientist Training | Data Science Tutorial - R, SAS & Excel Training

PMP Certification Training Video | Project Management Framework

Kontakt
Sociala medier