Sky Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

Sky Aviation Academy är en del av ett globalt flygbolag. Företaget är verksamt i 15 länder över hela världen och har en FAA135-charterlicens på samma plats i South Florida för att ge varje elev praktisk erfarenhet av flygoperationer.

Vårt Aviation English-program följer ICAO / FAA-standarden och kursplanen.

Sky Aviation Academy är stolt över att de flesta av våra instruktörer är mycket erfarna flygbolagspersonal med flera års erfarenhet på de stora flygnivåerna.

SAA använder FULL-TIME instruktörer. Våra medarbetare är alla mycket energiska och omtänksamma. Vi älskar våra jobb, vår skola och det visar. Vi fokuserar på behoven hos våra studenter och studenter. Vi lyckas, för vi har vana att gå den extra milen.

Vi tror starkt på huvudrollen "Framgång genom en positiv mental hållning". Tidigt beslutade vi beslutet och satte vårt långsiktiga mål att bli branschledare i denna verksamhet. Med mycket uthållighet och positiva attityder har vi nått vår dröm. Vi har upptäckt att formeln för framgång är enkel - Sätt oss på vår elevs plats, se och känna vad de känner. Hjälp dem då att komma till var de går. Fråga bara några av våra framgångsrika studenter.

Platser

Chamblee

Address
PDK Airport
Airport Drive
Chamblee, GA

30341 Chamblee, georgien, Amerikas förenta stater