Snow College (Community College)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DISCOVER UTAH

Skulpterad av vind, vatten och tid, Utah är hem för fantastiska nationalparker, shopping i världsklass och en mängd fritidsaktiviteter. Som # 1-staten i landet för jobbtillväxt finns det ingen bättre plats att få en utbildning inriktade på att förbereda studenterna för att lyckas på den globala marknaden.

Bästa College i Amerika!

Snow College rankas konsekvent som en av de bästa utbildningsinstitutionerna i landet, vilket gör det till det perfekta stället för studenter som vill uppnå akademisk framgång i en rolig, säker, bostadsområde på campus. Med campus belägen i Ephraim, Richfield och ett onlineexamen-alternativ kan studenter fullfölja examen i Associate of Arts, Science eller Applied Science, med många specialiserade, kortvariga yrkesutbildningsbevis och examensbevis inklusive kandidatexamen i programvaruteknik och en kandidatexamen i musik med tonvikt i kommersiell musik.

Du hittar allt du behöver för att lyckas med din utbildning på Snow College, och med de lägsta bostäder, undervisning och avgifter i delstaten Utah kan du göra det utan att bryta banken.

CNN Money rankade Snow College # 6 för sin höga examen och / eller överföringshastigheter till ett fyraårigt universitet. TheBestSchools.org gav Snow College höga anmärkningar, inte bara för att ha den mest prisvärda undervisningen i staten, men studenternas förmåga att visa nödvändiga färdigheter för att komma in i arbetskraften efter avslutad examen. Washington Monthly rankar Snow College ovanför resten för att ge studentstöd och en miljö för studenter där de kan trivas och lyckas. Ratemyprofessors.com baserar sina rangordningar på studentgenererade undersökningar av deras klassrumsupplevelse och Affordable Colleges skapar sina rangordningar baserade på överkomliga priser och tilldelning av stipendiefonder.

Platser

Ephraim

Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium