Sullivan County Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till SUNY Sullivan, en omfattande community college i SUNY (State University of New York). Vi är engagerade i att hjälpa dig att förbereda dig för framtiden, oavsett om du får ditt första jobb, flyttar till en fyraårig högskola eller universitet eller förbättrar din personliga och professionella kompetens.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Vårt uppdrag

SUNY Sullivan tillhandahåller program och resurser som utbildar, inspirerar och stärker studenter och det bredare samhället. Genom spetskompetens i undervisning och lärande förbereder vi eleverna för en mångfaldig och sammankopplad värld, och vi stöder positiva ekonomiska och sociala förändringar inom Sullivan County och utanför. Vi modellerar hållbara åtgärder och främjar socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvarsfullt medborgarskap genom en övergripande kultur av spetskompetens.

Vår Campus

Vårt landsbygds, 405 tunnland stora campus ligger i de natursköna Catskill-bergen mindre än två timmar från New York och Albany. Den har en serie av nio sammankopplade byggnader plus Paul Gerry Fieldhouse. Våra campusbyggnader, inklusive Seelig-teatern som ligger i mitten av komplexet, designades av arkitektfirman Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Våra studenter (från hösten 2014)

Det fanns 1 647 studenter (930 heltid och 717 deltid) på universitetet, vilket representerade en demografiskt mångfaldig grupp av individer. Dessutom är 71 procent av dessa studenter boende i Sullivan County.

Vår ackreditering

SUNY Sullivan är ackrediterad av Middle States Commission for Higher Education belägen på 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Våra läroplaner är godkända av State University of New York och New York State Department of Education. Alla läroplaner är godkända för utbildning av veteraner enligt de relevanta offentliga lagarna, och högskolan är godkänd av US Citizenship and Immigration Services, en byrå vid US Department of Homeland Security, för deltagande av utländska studenter. Ackrediterings- och licensieringsdokument kan granskas online eller genom vice ordföranden för akademiska frågor och studentfrågor.

Våra affärsprogram är nationellt ackrediterade av Association of Collegiate Business Schools and Programs för att erbjuda sina affärsprogram som kulminerar med vetenskapsmän och associerar sig till tillämpade vetenskapsgrader.

Läroplanen för sjuksköterska är ackrediterad av och registrerad vid New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Hållbar Sullivan

Hållbarhet är kärnan i det vi gör på SUNY Sullivan. Vårt engagemang för miljö- och socialt ansvar informerar allt från vår campusverksamhet till vår läroplan.

Vi har införlivat hållbara metoder i vår campusverksamhet i många år, inklusive ett geotermiskt system för att värma och kyla våra byggnader och, nyligen, installation av en 3 kW fotovoltaisk matris och 2,5 kW vindkraftverk för praktisk utbildning av förnybar energi. 2015 ingick SUNY Sullivan ett kraftköpsavtal med Sullivan Solar Garden, LLC som inkluderade installationen av en nio tunnland, 2,15 MW (7056 PV-modul) solgård på campus.

SUNY Sullivan-studenter hjälpte till att installera ett grönt tak på campus som hjälpte till att sänka kostnaderna för uppvärmning och kylning, och våra studenter samlar in och komposterar över 3000 pund matrester varje år med hjälp av ett tvångsluftkompostområde på campus. Vi har lagt till vattenflaskans påfyllningsstationer, lågflödesanläggningar och eftermonterat våra belysnings- och byggnadsautomationssystem för att förbättra vår energieffektivitet och installerat exteriör solbelysning för att lysa upp en gångväg som leder till vårt baseballfält. Vi har en ekologisk trädgård i trädgården och byggde en trädgårdsskjul med halmbale - ett initiativ som genomförts av vårt Honours Program och Green Building Maintenance and Management student. En del av maten som odlas i vår trädgård används av campingserveringstjänster, vilket ytterligare främjar Chartwells många hållbarhetsinitiativ. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utsläpp av växthusgasutsläpp och implementerar strategier för avfallsminskning och uppdaterar vår inköpspolicy för att bättre återspegla vårt engagemang för hållbarhet.

Dessa och andra ansträngningar bidrar till att minska våra energikostnader, göra våra anläggningar effektivare och minimera vår miljöpåverkan. Men vårt engagemang för hållbarhet slutar inte där.

SUNY Sullivan blir snabbt ledande inom hållbarhetsutbildning. Våra gröna byggnadsunderhåll och ledningsassistentkurser och hållbarhetsstudier lägger grunden för en ny "green-collar" -styrka. Vårt program för miljöstudier erbjuder en vetenskaplig baserad strategi för att hantera dagens komplexa ekologiska problem. Vi har också åtagit oss att tillföra hållbarhet genom våra läroplaner med början på en nybörjare Metamorphosis. Metamorphosis-kursen främjar en kultur av spetskompetens genom individuella prestationer och genom att genomföra ett hållbarhetsinriktat klassprojekt. Vi har till och med icke-kredit workshops och kurser för att utöka dina personliga eller professionella hållbarhetsrelaterade färdigheter.

Platser

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium