Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till SUNY Sullivan, en omfattande community college i SUNY (State University of New York). Vi är engagerade i att hjälpa dig att förbereda dig för framtiden, oavsett om du får ditt första jobb, flyttar till en fyraårig högskola eller universitet eller förbättrar din personliga och professionella kompetens.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Vårt uppdrag

SUNY Sullivan tillhandahåller program och resurser som utbildar, inspirerar och stärker studenter och det bredare samhället. Genom spetskompetens i undervisning och lärande förbereder vi eleverna för en mångfaldig och sammankopplad värld, och vi stöder positiva ekonomiska och sociala förändringar inom Sullivan County och utanför. Vi modellerar hållbara åtgärder och främjar socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvarsfullt medborgarskap genom en övergripande kultur av spetskompetens.

Vår Campus

Vårt landsbygds, 405 tunnland stora campus ligger i de natursköna Catskill-bergen mindre än två timmar från New York och Albany. Den har en serie av nio sammankopplade byggnader plus Paul Gerry Fieldhouse. Våra campusbyggnader, inklusive Seelig-teatern som ligger i mitten av komplexet, designades av arkitektfirman Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Våra studenter (från hösten 2014)

Det fanns 1 647 studenter (930 heltid och 717 deltid) på universitetet, vilket representerade en demografiskt mångfaldig grupp av individer. Dessutom är 71 procent av dessa studenter boende i Sullivan County.

Vår ackreditering

SUNY Sullivan är ackrediterad av Middle States Commission for Higher Education belägen på 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Våra läroplaner är godkända av State University of New York och New York State Department of Education. Alla läroplaner är godkända för utbildning av veteraner enligt de relevanta offentliga lagarna, och högskolan är godkänd av US Citizenship and Immigration Services, en byrå vid US Department of Homeland Security, för deltagande av utländska studenter. Ackrediterings- och licensieringsdokument kan granskas online eller genom vice ordföranden för akademiska frågor och studentfrågor.

Våra affärsprogram är nationellt ackrediterade av Association of Collegiate Business Schools and Programs för att erbjuda sina affärsprogram som kulminerar med vetenskapsmän och associerar sig till tillämpade vetenskapsgrader.

Läroplanen för sjuksköterska är ackrediterad av och registrerad vid New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Hållbar Sullivan

Hållbarhet är kärnan i det vi gör på SUNY Sullivan. Vårt engagemang för miljö- och socialt ansvar informerar allt från vår campusverksamhet till vår läroplan.

Vi har införlivat hållbara metoder i vår campusverksamhet i många år, inklusive ett geotermiskt system för att värma och kyla våra byggnader och, nyligen, installation av en 3 kW fotovoltaisk matris och 2,5 kW vindkraftverk för praktisk utbildning av förnybar energi. 2015 ingick SUNY Sullivan ett kraftköpsavtal med Sullivan Solar Garden, LLC som inkluderade installationen av en nio tunnland, 2,15 MW (7056 PV-modul) solgård på campus.

SUNY Sullivan-studenter hjälpte till att installera ett grönt tak på campus som hjälpte till att sänka kostnaderna för uppvärmning och kylning, och våra studenter samlar in och komposterar över 3000 pund matrester varje år med hjälp av ett tvångsluftkompostområde på campus. Vi har lagt till vattenflaskans påfyllningsstationer, lågflödesanläggningar och eftermonterat våra belysnings- och byggnadsautomationssystem för att förbättra vår energieffektivitet och installerat exteriör solbelysning för att lysa upp en gångväg som leder till vårt baseballfält. Vi har en ekologisk trädgård i trädgården och byggde en trädgårdsskjul med halmbale - ett initiativ som genomförts av vårt Honours Program och Green Building Maintenance and Management student. En del av maten som odlas i vår trädgård används av campingserveringstjänster, vilket ytterligare främjar Chartwells många hållbarhetsinitiativ. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utsläpp av växthusgasutsläpp och implementerar strategier för avfallsminskning och uppdaterar vår inköpspolicy för att bättre återspegla vårt engagemang för hållbarhet.

Dessa och andra ansträngningar bidrar till att minska våra energikostnader, göra våra anläggningar effektivare och minimera vår miljöpåverkan. Men vårt engagemang för hållbarhet slutar inte där.

SUNY Sullivan blir snabbt ledande inom hållbarhetsutbildning. Våra gröna byggnadsunderhåll och ledningsassistentkurser och hållbarhetsstudier lägger grunden för en ny "green-collar" -styrka. Vårt program för miljöstudier erbjuder en vetenskaplig baserad strategi för att hantera dagens komplexa ekologiska problem. Vi har också åtagit oss att tillföra hållbarhet genom våra läroplaner med början på en nybörjare Metamorphosis. Metamorphosis-kursen främjar en kultur av spetskompetens genom individuella prestationer och genom att genomföra ett hållbarhetsinriktat klassprojekt. Vi har till och med icke-kredit workshops och kurser för att utöka dina personliga eller professionella hållbarhetsrelaterade färdigheter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Applied Science

Sullivan County Community College

Business Administration Associate of Applied Science ger studenterna de kunskaper och färdigheter som krävs för att fatta beslut och lösa problem i dagens affärsorganisat ... [+]

Business Administration Associate of Applied Science ger studenterna de kunskaper och färdigheter som krävs för att fatta beslut och lösa problem i dagens affärsorganisation. Studenter lär sig att använda populära, kommersiella programvarupaket.

Fakulteten vid Sullivan är affärspersoner, många med MBA-examen. En vinnare av National Award Excellence Award är också anställd. Detta program är nationellt ackrediterat av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Examenskrav (60-62 hp)

Efter att ha lyckats fullfölja behoven i Business Administration (AAS), bör en student vara beredd att:... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Redovisnings AAS-utbildningsprogrammet integrerar en grundlig kunskap om redovisningsteori och koncept med praktisk utbildning i datoriserad redovisning. Det är utformat ... [+]

Översikt

Redovisnings AAS-utbildningsprogrammet integrerar en grundlig kunskap om redovisningsteori och koncept med praktisk utbildning i datoriserad redovisning. Det är utformat för att förbereda studenter för inträdesnivåer i privat, offentlig och offentlig redovisning. Studenter lär sig att använda populära, kommersiella programvarupaket. Programmet är nationellt ackrediterat av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Business fakulteten vid SCCC har arbetat nära med medlemmarna i högskolans affärsrådgivning för att utforma kurser som relaterar till jobb i näringslivet. SCCC har avancerade datorklasser och labb. Fakulteten är företagare, många med MBA-examen. En vinnare av National Award Excellence Award är också anställd.... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Detta Associate in Applied Science-program erbjuder en grupp relaterade företagskurser som ger studenten en bred bakgrund i och en tydlig förståelse för marknadsföring oc ... [+]

Översikt

Detta Associate in Applied Science-program erbjuder en grupp relaterade företagskurser som ger studenten en bred bakgrund i och en tydlig förståelse för marknadsföring och dess funktion i företag och samhälle. Detta program delar ett antal kurser gemensamt med andra affärsprogram. Kandidater som avslutar denna kurs bör hitta anställning i en mängd olika yrkesmarknadsföring.

SCCC-fakulteten är affärspersoner, många med MBA-examen. En vinnare av National Award Excellence Award är anställd. Detta program är nationellt ackrediterat av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Examenskrav (60-62 hp)

Efter att ha lyckats genomföra kraven i Business Administration Marketing (AAS), bör en student vara beredd att:... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Med den explosiva tillväxten på webben och den starka efterfrågan inom traditionell publicering ger förmågan att designa och producera attraktiva och effektiva digitala o ... [+]

Översikt

Med den explosiva tillväxten på webben och den starka efterfrågan inom traditionell publicering ger förmågan att designa och producera attraktiva och effektiva digitala och tryckta grafiska material en spännande och givande karriär. Designers som kan arbeta med de nya medierna kommer att hitta en mängd möjligheter. SUNY Sullivan har en tradition av att utbilda proffs som förstår att god design och teknisk expertis kombineras för att ge kraftfulla resultat.

Faciliteterna inkluderar Apple Macintosh-laboratorier med programvara inklusive PhotoShop, Illustrator, Quark, Dreamweaver, Flash och Cinema 4 D. SUNY Sullivan-studenternas uppdrag är utformade för att skapa en portfölj av provarbete som kan presenteras för jobbjakt eller överföring till fyraåriga institutioner .... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

SUNY Sullivan erbjuder två spår för att förbereda proffs för att belöna karriärer inom datorinformationssystem och teknik - datorprogrammering och datorstöd. ... [+]

Översikt

SUNY Sullivan erbjuder två spår för att förbereda proffs för att belöna karriärer inom datorinformationssystem och teknik - datorprogrammering och datorstöd.

Varje spår är utformat för att ge den bakgrund som krävs för omedelbar anställning eller överföring till ett fyraårigt program. Spåren inkluderar kurser i hårdvara och specialiserad programvara, programmering, logik och problemlösning, applikationsförmåga, databashantering, systemanalys och webbdesign för att ge kandidaterna en diversifierad kompetensuppsättning. En kärna i liberala konstklasser ger studenten de kommunikations- och kritiska tänkandefärdigheter som krävs för karriärutveckling.... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Associate in Applied Science Hospitality and Tourism Management-programmet erbjuder en solid bakgrund i branschen. Ledningskurser inom olika affärsområden, turism och gäs ... [+]

Översikt

Associate in Applied Science Hospitality and Tourism Management-programmet erbjuder en solid bakgrund i branschen. Ledningskurser inom olika affärsområden, turism och gästfrihetstjänster ger studenterna nödvändiga färdigheter för att lyckas i företagsvärlden.

Varje student tilldelas en fakultetsrådgivare för att hjälpa till att välja lämpliga valmöjligheter baserat på studentens intressen. Kandidater är anställda i många aspekter av gästfrihets- och turistnäringen, inklusive hotell, spa, kasinon, restauranger, landsklubbar, rese- och turistorganisationer, företagsmöjligheter och transportföretag.

AAS-programmet för gästfrihet och turismhantering erbjuder överföringsmöjligheter till fyraåriga skolor för de studenter som behåller rätt betygsgenomsnitt.... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Sullivan County Community College

Associate in Occupational Science examen i kulinarisk konst förbereder studenten för inträde på kulinariskt område. Tyngdpunkten i de professionella kurserna ligger på te ... [+]

Översikt

Associate in Occupational Science examen i kulinarisk konst förbereder studenten för inträde på kulinariskt område. Tyngdpunkten i de professionella kurserna ligger på teori, praktik och praktiskt arbete inom kulinarisk konst. Studenter arbetar med branschfolk i flera kök, bagerier och matsalen Grossinger. Studenter tar också kurser i inköp av gästfrihet, kostnadskontroll och personalresurser för att avsluta sina kunskaper. De får ServSafe- och TIPS-certifieringar som en del av sina kurser.

Examenskrav (60-62 hp)

Graduates of the Culinary Arts - AOS kommer att ha visat:

Branschstandard, inträdesnivå,Professionalism i sig själva och deras arbete,Förmågan att kreativt lösa kulinariska problem och utveckla färdigheter för att utvärdera sina egna och andras,Tekniska, kognitiva och kreativa tänkande med professionella och konkreta resultat.... [-]
Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Detta program är utformat för studenter som har ett aktivt intresse av miljöproblem. Målet med programmet är att ge en stark bakgrund inom vetenskap, så att eleverna kan ... [+]

Översikt

Detta program är utformat för studenter som har ett aktivt intresse av miljöproblem. Målet med programmet är att ge en stark bakgrund inom vetenskap, så att eleverna kan vara känsliga och kunniga om de komplexa miljöfrågor som samtida samhälle står inför. Den är utformad för att tillgodose varierande intressen och framtidsplaner för studenten och är lämplig för överföring till överdivisionsprogram i miljöstudier, miljövetenskap, tvärvetenskapliga studier, utbildning och andra läroplaner.

Graduerade miljöstudier - AS kommer att ha visat:

Kunskap om olika miljöfrågor från olika perspektiv,Kunskap om principerna för kemi och matematik,Förmågan att genomföra vetenskapliga experiment med den vetenskapliga metoden,Förmågan att arbeta säkert och effektivt i en laboratoriemiljö och i fältet med hjälp av en mängd olika utrustningar,De kritiska tänkande färdigheter som krävs för att dra slutsatser från vetenskapliga data... [-]
Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sullivan County Community College

Psykologprogrammet är utformat för att stärka och bekräfta studenter genom bredbaserad utbildning i psykologins grunder. Programmet betonar behovet av att förstå mänsklig ... [+]

Översikt

Psykologprogrammet är utformat för att stärka och bekräfta studenter genom bredbaserad utbildning i psykologins grunder. Programmet betonar behovet av att förstå mänskligt beteende genom kritiskt tänkande och vetenskapliga ansträngningar samt vikten av praktik som informeras av vetenskapen. Studenterna får kunskap om aktuell teori och data inom psykologvetenskapen, inklusive forskning och analytiska färdigheter för att kritiskt utvärdera och bedriva etisk psykologisk forskning. De kommer att utveckla skriftliga och muntliga presentationsfärdigheter som är tillräckliga för att effektivt kommunicera psykologisk information, så att de bättre kan tjäna högskolan och samhället som informerade och berörda medborgare. Efter framgångsrikt genomförande av programmet kommer studenterna att vara förberedda för överföring till ett Baccalaureate-program i psykologi eller förbättrade inträdesalternativ till yrken som använder kunskap om mänskligt beteende.... [-]

Amerikas förenta stater Loch Sheldrake
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska