Summer at Smith College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Summer Precollege Program på Smith College erbjuder intellektuellt stimulerande och unika möjligheter för ungdomar i gymnasieskolan som vill fortsätta sina akademiska intressen i klassrummet och bortom. Varje år erbjuder dessa program mer än 200 unga kvinnor frihet att utforska utmanande och fascinerande ämnen, stärka sina högskolans ansökningar och att prova Smiths grundutbildning när de bor och studerar med andra motiverade och ambitiösa studenter från hela världen. Smith välkomnar till dessa program unga kvinnor från många nationaliteter och olika ras och socioekonomiska bakgrunder som tillsammans bildar en extraordinär immateriell gemenskap. Inlärningsmiljön är praktisk, samverkande, utforskande, utmanande och rik på rollemodeller. Smiths fakultetsmedlemmar erbjuder personlig uppmärksamhet i klassrummet samtidigt som de uppmuntrar elevernas intressen och lustar och hjälper dem att utveckla nya akademiska färdigheter. Deltagarna får en smak av skollivet på Smiths vackra 147 hektar stora campus, med sina traditionella murgröna-täckta byggnader, magnifika trädgårdar och Paradise Pond. Studenterna bor tillsammans i högskolans hus, och Smiths doktorander tjänar som inhemska handledare och lärarassistenter. Alla måltider serveras i huset matsalar. Smith campus ligger bara några steg från centrala Northampton, Massachusetts, som regelbundet citeras som bland de bästa college städerna och de bästa småstadens städer i landet. Eleverna tar kurser och workshops under hela dagen och kan välja mellan en mängd organiserade kulturella, sociala, atletiska och konstnärliga aktiviteter på natten och på helgerna. Här tas unga kvinnor på allvar och inspireras till att utmärka sig som forskare, forskare, författare, forskare och ledare.

För internationella studenter

Smith College Precollege Program välkomnar internationella studenter varje år från hela världen till våra program. Du kommer att upptäcka att våra små klasser, som liknar grundutbildningen i Smith, erbjuder exceptionellt lärande i en miljö där kvinnor tas seriöst och inspireras till att utmärka sig som ledare. Smith ligger i den nordöstra regionen i USA, ett område med några av de högsta koncentrationerna av internationella studenter överallt i landet.

Engelska språkkunskaper

När du ansöker om ett program, beakta både ditt intresse och kännedom om ämnet samt din nivå på engelska färdigheter. För att lyckas i våra utmanande program måste du vara tillräckligt skicklig på engelska för att fortsätta med klassrumsföreläsningar, delta i gruppdiskussioner, läs och skriv engelska i snabb takt och kommunicera med dina kamrater. Din engelska kompetens är avgörande för att du har en positiv erfarenhet.

Engelska färdighetsprov (TOEFL eller IELTS) krävs för internationella medborgare. De krävs för att eleverna får instruktioner på ett annat språk än engelska. Om en student har instruerats på engelska i två år eller mindre, krävs det fortfarande att de lämnar in engelska testresultat. Studenter som har blivit instruerade på engelska i tre år eller mer behöver inte lämna in poäng.

Observera att provkravet är baserat på medborgarskap, inte på var en student går i skolan.

Följande poäng rekommenderas:

  • TOEFL: Vi rekommenderar ett minsta TOEFL-poäng på 90
  • IELTS: Vi rekommenderar ett minimum totalt IELTS-poäng på 6,5

Livet vid Smith

En stor del av din erfarenhet kommer att få en verklig känsla för högskoleliv och självständigt boende. Fördjupa dig i en campusinställning som inspirerar dig, med den extra fördelen av omsorgsfull övervakning och vägledning från bostadsdirektör och praktikanter.

leva

Njut av ett rum i ett av Smeds vackra hus, alla med ett vardagsrum som fungerar som en bra hemmabas. Studenterna bor i Talbot, Lamont, Gillett och Northrop hus. Smith hus har singel och dubbelrum, och de flesta deltagarna kommer att ha en rumskompis.

Varje hus har sin egen matsal, och Smiths mat är utsökt och näringsrik. Tre måltider om dagen tillhandahålls. The Dining Services personal rymmer glutenfria, vegetariska och veganska dieter. De arbetar också med deltagare som har andra kostbegränsningar.

En typisk dag

Klasser går från 09:00 till 16:00. Efter det kan du använda alla campusfaciliteterna (Smith har två gym, en inomhuspool, inomhus- och utomhusbanor och tennisanläggningar, squashbanor, dansstudio, krokettplan och ett gym . Smith är också hemma för ett framstående konstmuseum, en prisbelönt botanisk trädgård och växthus) och åka på fältturer som ingår i din undervisning (musik, teater) på eftermiddagar, kvällar och helger. Det finns alltid en organiserad aktivitet att gå med - eller du kan spendera tid med dina vänner från programmet. Varje program erbjuder några av sina egna aktiviteter utanför klassrummet, men vi planerar också aktiviteter som alla studenter vill delta i. Det finns också valfria resor som kräver en separat avgift.

KONTAKTA

Office of Summer Program

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344
E-post: summerprecollege@smith.edu

Platser

Northampton

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium