Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Texas A & M University - Texarkana

Affärsidé

Som medlem i Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) är en omfattande regional universitet som ger studenterna akademiskt utmanande, engagerande och givande pedagogiska erfarenheter genom kvalitet på undervisningen, stipendium, student stödtjänster, co-kursplaner programmering, forskning och service. Genom den personliga uppmärksamheten av våra anställda är studenter ges möjlighet att förvärva de kunskaper, färdigheter och kunskaper för att bli ledande inom det valda yrket och att förbereda sig för de möjligheter att tjäna i en global miljö.

starka akademiker

  • 24 grundnivå och 13 forskarutbildning grad
  • Klasser undervisas av doctorally beredd fakulteten, inte genom att lära assistenter
  • Mindre klasser med en 18: 1 student-till-fakulteten förhållandet

levande gemenskap

Vid TAMUTVi erbjuder flera olika sätt för studenter att utforska campus livet utanför klassrummet med co-kursplaner, sociala och friidrottsevenemang, grekiskt liv och mer än 40 studentorganisationer.

nya anläggningar

  • Nyligen expanderade 375 tunnland campus
  • Moderna bekvämligheter på Bringle Lake Village på campus bostad hall

prisvärd Education

  • Mer än $ 15 miljoner i ekonomiskt stöd och stipendier delas ut i 2015-2016
  • 65% av eleverna är berättigade till ekonomiskt stöd

Stort värde

Vid TAMUTGer vi våra studenter med en utbildning av hög kvalitet som är den lägsta av kostnaden för deltagande i fyra år universitet i Texas samt i Arkansas, Oklahoma och Louisiana regioner.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Texas A&M University Texarkana

Den Intensive English Program (IEP) förbereder internationella studenter för framgång i akademiska program eller yrkeskarriärer genom att erbjuda akademiskt utmanande, en ... [+]

Intensive English Program (IEP) Vår mission

Uppdraget för Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensive English Program (IEP) är i linje med universitetets uppdrag är att ge eleverna möjlighet att förvärva de kunskaper, färdigheter och kunskaper för att bli ledande inom det valda yrket och att förbereda sig för de möjligheter att tjäna i en global miljö.

Den TAMUT s IEP Program syftar till att tillhandahålla globala, internationella erfarenheter för TAMUT elever och lärare som återspeglas i dess uppdrag. För internationella studenter och forskare, programmet syftar till att erbjuda akademiskt utmanande, engagerande och givande pedagogiska erfarenheter genom att erbjuda kvalitet engelska som andraspråk (ESL) undervisning och student stödtjänster. Genom personlig uppmärksamhet, vår IEP administration och lärare strävar efter att hjälpa deltagare eleverna att utveckla språkliga, akademiska och yrkesmässiga färdigheter som kommer att hjälpa i deras förvärv av kulturella färdigheter som krävs anpassning för att fungera och lyckas i ett globalt samhälle där engelska är det primära språk för kommunikation.... [-]

Amerikas förenta stater Texarkana
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
16 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

TAMUT International Student

A&M Welcome Student

Texas A&M University Texarkana
Address
7101 University Ave.
75503 Texarkana, Texas, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 903-223-3000