TheFilmSchool

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Höj din båt

För människor som är passionerat drivna att skapa berättelser, TheFilmSchool Seattle tillhandahåller de verktyg som behövs för att höja din farkost av berättande. Här hittar du prisbelönta instruktörer och branschfolk som brinner för att hjälpa författare och filmskapare hitta sin personliga och autentiska röst. Vi tror att i den digitala tidsåldern, berättelser är de mest kraftfulla sätt att ansluta. Så oavsett om din passion är webb-serien, komedi eller dramaserier, kortfilmer eller funktioner, har TheFilmSchool programmet för att hjälpa dig att ta ditt arbete till nästa nivå. Många av våra alumner har kallat sin tid med oss ​​"livsförändrande".

UPPGIFT

TheFilmSchool är en ideell skola, rotad i progressiv, professionell berättandet genom film, radio, TV och banbrytande nya medier. Skolan erbjuder sina elever med grundläggande utbildning och kompetens för att arbeta i kreativa miljöer inom affärs och konst.

VISION

TheFilmSchool är hem för innovativa, kreativa utbildning i filmkunskap, med tonvikt på historia. Vi guidar, instruera och ge våra elever att tänka och utveckla sina berättelse idéer, föra dem till livet. Vi tror att kraftfulla berättelser, med tanke på en plattform, kan lyfta det mänskliga tillståndet.

Varför TheFilmSchool?

"Seattle är en av de 10 bästa städer för blivande filmskapare" Filmindustri Magazine, kommer December 2011 TheFilmSchool ge dig farkosten som kommer att ge dina berättelser liv och inspirera dig att uttrycka din röst i ditt arbete. Det kommer att förändra dig.

Genom att konstnärer tillsammans, bygger TheFilmSchool en välbehövlig känsla av gemenskap bland sina studenter och lärare. Under våra program, studenter och lärare dela en upplevelse som resulterar i varaktiga relationer och pågående samarbete. Eleverna går på att bilda skriva workshops med sina klasskamrater och utveckla mentorskap med lärare.

Dessutom finns det absolut ingen plats som Seattle.

Långt innan Starbucks och Microsoft satte Seattle på företagets karta, staden var en tillflyktsort för konstnärer, musiker och filmare. Sedan 2003 har staden bidragit till 62 oberoende filmer skickas ut i området ... Denna typ av stöd har medfört många nya filmare till staden och höll ännu mer hemodlade talanger entusiastiska om att skjuta sina filmer i Seattle.

-MOVIEMAKER MAGAZINE, Winter 2007

Platser

Seattle

Address
The Film Center, 305 Harrison St.,
WA 98109 Seattle, District of Columbia, Amerikas förenta stater