Tallahassee Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En ledare i högre utbildning

Sedan 1966 har Tallahassee Community College erbjudit högkvalitativ videregående utbildning för medborgare i Leon, Gadsden och Wakulla län, tillsammans med studenter från hela staten, nationellt och utomlands. Vi är konsekvent rankade som en av de bästa gemenskapskollegierna i nationen. Vår vision är att bli erkänd som din högskola.

TCC med siffrorna

  • 37k - TCC registrerar mer än 37.000 kredit- och noncredit-studenter varje år
  • 24: 1 - TCC upprätthåller en student till fakultetsförhållandet mellan 24 och 1
  • 77% - 77 procent av TCC-kandidaten övergår till en 4-årig institution efter examen

Excellence in Education

På TCC erbjuder vi över 70 olika examens- och certifikatprogram som omfattar en rad olika områden från företagsledning till teknik, från omvårdnad till brottsbekämpning. Våra Associate of Arts (AA) grad för överföring till ett statligt universitet erbjuder också flera spår för dem som vill bedriva en kandidatexamen eller högre. Utforska alla dina alternativ och prata med din rådgivare för att se vilken som passar dig.

Alla är välkomna

TCC representerar en mångsidig studentkår och bekräftar tillväxten och framgången för våra studenter genom akademiker, engagemang i ledarskap, konst och mer. Vi välkomnar studenter från alla samhällsskikt och erbjuder dem möjlighet att stärka sig själva och deras samhälle.

Möta dig där du är

Från huvudcampus till våra landsspecifika institut till våra satellitcentra är vi stolta över att tjäna vårt samhälle på var och en av våra sju platser i vårt treregionens serviceområde. Det finns alltid en plats nära hemmet, jobbet och överallt däremellan.

En idealisk plats att leva och lära

Varje termin väljer tusentals studenter Tallahassee som nästa steg i sin utbildningsresa. Hem till TCC, en av de bästa gemenskapskollegierna i nationen, och två stora universitet - Florida State University och Florida A

Platser

Tallahassee

Address
444 Appleyard Drive
Tallahassee, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium