Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Inspirerande tankar. Rörande hjärtan.

Totino-Grace är mer än bara en gymnasium. Totino-Grace är studentens bästa förberedelse för livet: inspirerande och trosfyllda, rigorösa och engagerande, kreativa och samarbetsvilliga - en skola där varje elev kommer att utveckla förtroende för sig själva och sin framtid.

Totino-Graces styrelse, administration, lärare och anställda är begåvade och omtänksamma individer som är engagerade i att stödja elevernas framtida förberedelse och framgång. Vi har äran att arbeta på barnens vägnar varje dag och vi tar det ansvaret på allvar.

119621_TG2.jpeg

Samtidigt som de tillhandahåller överlägsen utbildning, bekräftar och upprätthåller Totino-Grace-fakulteten och personalen trogen och konsekvent den katolska kyrkans tros- och lärdomar. Vi välkomnar, älskar och känner varje student som anförtros vår vård och modellerar värdighet och respekt för varandra och för kyrkans läror.

Totino-Graces katolska, lasallianska arv introducerar eleverna ett sätt att leva som ger en strikt akademisk undersökning, sköter en oro för de mindre lyckliga och, viktigast av allt, bygger en personlig relation med Gud. Totino-Grace-studenter är en del av en skolsamhälle som hjälper eleverna att främja en strävan att uppnå sitt personliga bästa.

Vi är tacksamma för vår dedikerade personal, hårt arbetande studenter och välgörare och är stolta över att samarbeta med föräldrar och vårdnadshavare under deras elever på gymnasiet.

119631_TG7.jpeg

Mission, Vision, Värderingar

Uppdragsbeskrivning

Totino-Grace är en ärkediocesan samutbildad katolsk gymnasium i Lasallians tradition. Vi välkomnar en studentorganisation som är akademiskt, ekonomiskt och kulturellt mångfaldig. Vi strävar efter rättvisa och spetskompetens i alla program. Genom att erkänna de viktigaste delarna av vårt uppdrag som lärande, tro, samhälle och service försöker vi ge en säker miljö som prioriterar ömsesidig respekt, självdisciplin och erkännande av vårt ansvar i världssamfundet.

119619_TG3.jpeg

Vision Statement

Totino-Grace är en innovativ, livlig katolsk Lasallian gymnasium känd för akademisk strikthet och relevans. Berikande relationer mellan student och lärare och dynamiska erfarenhetsmöjligheter för lärande inspirerar alla studenter att nå sina akademiska, tro och personliga mål. Ekonomisk stabilitet och vitalitet säkerställer tillgänglighet och transformativ framgång för våra elever och skolan.

119618_TG5.jpeg

Kärnvärderingar

Tro:

 • Varje student har ett inneboende, omätligt värde och är ett Guds barn.
 • Att delta i en djup och meningsfull känsla av samhället inspirerar eleverna att känna Gud, älska Gud och leva Gud.

Inlärning:

 • Varje student har kapacitet och lust att lära sig.
 • Främja personliga upplevelser så att varje elev känner sig värderad, inspirerad och en känsla av tillhörighet.
 • Tillhandahålla innovativa och rigorösa inlärningsmöjligheter som tänder lärande.
 • Erfarenhetsinlärningsmöjligheter.
 • Engagera eleverna i samarbete och kreativa upplevelser med fokus på att lösa verkliga problem.
 • Designa personalutveckling som är baserad på data och bästa praxis.
 • Maximera skolans resurser och tillhandahålla prisvärda undervisningar.

119629_TG8.jpeg

Gemenskap:

 • I vikten av att skapa en säker, stödjande och välkomnande miljö.
 • Mångfald berikar både individen och samhället.
 • Varje student förtjänar att behandlas respektfullt.
 • Meningsfulla relationer mellan lärare och elever påverkar starkt elevernas utveckling, vilket resulterar i ökat självförtroende, motivation och prestation.
 • Samarbeta med föräldrar och andra medlemmar i samhället, så att alla röster kan höras när vi arbetar tillsammans för att skapa en skola som inspirerar varje elev.

Service:

 • Studenter ska uppleva hur det känns att tjäna andra.
 • Studenter bör få en mängd upplevelser för att bli aktiva och ansvarsfulla deltagare i deras skola, lokala och globala samhällen.
 • Att utveckla en känsla av ansvar och respekt för sig själv, andra och samhället för att arbeta och leva som dynamiska medborgare.

119620_TG4.jpeg

Fråga

Låt oss presentera dig för vårt samhälle - ett samhälle som är engagerat i att utbilda hela barnet, inspirera till akademisk, social och andlig tillväxt. En som är välsignad med en dedikerad personal och ett brett utbud av distinkta program, personliga upplevelser och strikta inlärningsmöjligheter som är kompatibla med din elevs individuella behov och intresse.

Utforska vår webbplats för värdefull information om vårt skolgemenskap.

Bläddra bland våra videor för att höra Totino-Grace-elever, föräldrar och studenter dela det som gör oss unika och skiljer oss från andra skolsamhällen i tvillingstäderna.

Du kommer snart att lära dig hur Totino-Grace driver eleverna till prestationer inom akademiker och därefter!

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Totino-Grace High School

Totino-Grace Engineering Institute kommer att intellektuellt engagera och utmana studenter med en rigorös läroplan som innehåller kurser fokuserade på teknik, samt expone ... [+]

Engineering InstituteTotino-Grace Engineering InstituteE3: Experiential Engineering Education

Totino-Grace Engineering Institute kommer att intellektuellt engagera och utmana studenter med en rigorös läroplan som innehåller kurser fokuserade på teknik, samt exponering för teknikområdet genom programkomponenter som förekommer utanför klassrummet.

Institutets komponenterStudieplan för högskolor och förberedelser med tonvikt på matematik och vetenskap och kommer också att innehålla kritiskt tänkande, offentligt talande och samarbetsprojektbaserad inlärningsförmåga.Obligatoriska kurser i matematik och naturvetenskap samt tre semestrar i teknikspecifika kurser.Seminarier och anrikningsaktiviteter inklusive föreläsningar, fältresor och presentationer utanför klassrummet.Mentorskapsmöjligheter med proffs inom teknisk karriär.Praktik / fältupplevelse som ger betydande förstahandsupplevelse inom olika tekniska områden.Co-Curricular Activity Center kring STEM (vetenskap, teknik, teknik och matematik) möjligheter.Capstone Project som kulminerar studentens upplevelse inom institutet.Globalt perspektiv genom innovativa internationella ingenjörskontakter.... [-]
Amerikas förenta stater Fridley
Augusti 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Why Totino-Grace? A student perspective.

Totino-Grace High School - Inspiring Minds. Touching Hearts.

Totino-Grace Four Pillars Series: Learning

Totino-Grace Four Pillars - Faith & Service

Totino-Grace Four Pillars - Community