UC Riverside Extension

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UCR IEP erbjuder en unik väg till framgång

International Education Programs (IEP) vid University of California, Riverside (UCR), har tillhandahållit engelska som andraspråk (ESL), akademiska och professionella program sedan 1975.

Vår läroplan utvärderas och uppdateras kontinuerligt för att säkerställa den bästa amerikanska inlärningsupplevelsen. Varje år graderar studenterna från våra program och fortsätter i spännande internationella karriärer och / eller fortsätter vidare akademiska studier.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Uppdragsbeskrivning

Vårt uppdrag är att säkerställa högkvalitativa, innovativa engelskspråkiga och professionella program för att uppfylla de olika personliga, professionella och pedagogiska målen för våra internationella studenter.

Vi ger studenter möjlighet att utforska, delta i och berika sina kunskaper om USA och världen genom den gemensamma utvecklingen av engelska och akademiska färdigheter.

Genom teamarbete i en multikulturell miljö uppmuntrar vi eleverna att förstå sig själva, bygga förtroende och utveckla en vision för deras framtid.

Värdena av ömsesidig respekt, professionalism och spetskompetens i undervisning och service leder oss i vårt arbete. Vi värdesätter de unika bidrag som varje lärare, anställd och student har för att skapa ett av landets bästa internationella utbildningsprogram.

Varför UCR?

1. Var student i University of California-systemet

University of California, Riverside, är ett av 10 campus i det offentliga universitetssystemet # 1 i USA. UCR är känt som det mest mångfaldiga och internationellt vänliga campuset i UC-systemet och har nästan 80 000 studenter, av vilka många har vunnit prestigefyllda priser som Guggenheim-stipendiet, Nobelpriset, Pulitzerpriset och andra.

2. Var i hjärtat av södra Kalifornien

Riverside ligger 80 kilometer öster om Los Angeles i hjärtat av det vackra, soliga södra Kalifornien. Res lätt till stränder, berg, temaparker eller köpcentra. Bo i ett välkomnande och prisvärt universitetssamhälle.

3. Var med i ett program som ger den bästa amerikanska campusupplevelsen

Våra studenter berättar att UCR har de bästa instruktörerna. Alla arbetar professionella med verklig erfarenhet. De är vänliga, hjälpsamma och dedikerade till att tillhandahålla utbildning av högsta kvalitet för att säkerställa att du har den bästa amerikanska campusupplevelsen.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Platser

flodstrand

Address
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

flodstrand, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium