University of California, Irvine - Summer Session

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den ultimata universitet upplevelse väntar dig i sommar vid University of California, Irvine, globalt erkänd för sin kvalitet i akademiker och forskning. Vår ranking som 9 bland landets bästa offentliga universitet, enligt den årliga US News & World Report, är ett bevis på den kaliber av vår akademiskt rykte. UC Irvine kombinerar styrkan i en stor, dynamisk forskningsuniversitet med den vänliga känslan av en liten college, och otroligt belöning av en makalös södra Kalifornien plats.

uci01

Mer än 12.000 studenter läser vid UCI under sommaren. Följ med oss ​​att vara en del av detta heterogen studentkår befolkning!

  • Pengar Magazine rankas UCI 13 bland landets fyraåriga högskolor och universitet som levererar mest värde, 3: e bästa offentliga universitet i landet och # 1 universitetet för strandälskare
  • # 9 bland landets bästa offentliga universitet av US News & World Report
  • Paul Merage School of Business rankas bland de bästa handelshögskolor av US News and World Report, Business Week, och Financial Times
  • # 1 av 179 skolor i New York Times mått på tillträde till högskolan för lägre och medelinkomst studenter
  • 3 UC Irvine forskare har tilldelats Nobelpris
  • Irvine är den säkraste storstad i USA för 10 år i rad Federal Bureau of Investigation studenter i UCI kommer från hela USA och över 87 länder är representerade

Vidga dina vyer i Diverse och vackra Irvine

Södra Kalifornien är ett stort turistmål med fantastiska konst, kultur och äventyr alla inom korta avstånd från varandra. Irvine har en inhemsk flygplats och tåg så att eleverna kan resa inom Kalifornien eller USA relativt snabbt.

Bor UCI

Arroyo Vista Bostäder är en kort promenad till klasser och Univesity Town Center.

Genom att leva på campus, kommer du att bli en del av vårt mångkulturella samhälle och kommer att möta, studera och utveckla vänskap med andra studenter. På campus bostäder är tillgängliga för alla registrerade inhemska och internationella Summer Session studenter.

uci02

Välkommen Weekend - Ankomst och orientering

När du först anländer, kommer Summer Session personal hälsar dig på flygplatsen och ta dig till din bostad hallar. De kommer att hjälpa dig att checka in, pick-up dina nycklar, och bosätta sig i. Du kommer att möta din nya housemates och ha lite tid att koppla av innan vår grupp middag.

På första söndag håller vi en obligatorisk orientering. Läs om akademiska förväntningar och resurser, invandring, säkerhet och den amerikanska kulturen. Du kommer också att få träffa alla de internationella studenterna, program mentorer och personal. Se var dina klasser finns och lära sig om många resor och aktiviteter.

Platser

Irvine

University of California Irvine

Address
UCI Summer Session
P.O. Box 6050

92616-6050 Irvine, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 949-824-5011