US Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Här på US Aviation Academy , är vi stolta över att vara ett av de bästa valen för flygutbildning och instruktioner bland blivande piloter och flygentusiaster. Vår flygskola har framgångsrikt utrustad med många flygstudenter med en mängd flygvetenskap som har hjälpt dem att uppnå den kompetensnivå som krävs för att erhålla sina angivna pilotlicenser, certifieringar och betyg. Vi gör det år efter år genom att arbeta tillsammans med våra studenter och ge dem bara den högsta nivån på flyginstruktion, utbildning och utbildning som möjligt.

Våra flygakademi

US Aviation Academy har varit engagerad i excellens sedan vi öppnade våra dörrar år 2002. Vi är en Federal Aviation Administration godkänd CFR Part 141 flygakademi som har listats bland de högst rankade flygskolorna i landet. Med två campusplatser i norra Texas kan våra flygstudenter få sin flygträning i Denton, Texas på Denton Municipal Airport (DTO) eller i Sherman, Texas vid North Texas Regional Airport (GYI). Båda platserna erbjuder olika möjligheter för studenter att förbättra sina lärandes erfarenheter. Vår flygskola har även en självkontrollande myndighet på vår DTO-plats.

Eftersom US Aviation Academy har en särskild självutredande myndighet över vår flygskola, kan vi få det slutliga uttalandet om huruvida ledande piloter under vår vägledning får rätt licenser, betyg och certifieringar. Medan detta är fallet kommer vi att göra allt som står i vår makt för att säkerställa att studenterna når sina önskade licenser, certifieringar och / eller betyg i tid.

Karriär

Vi erbjuder flygkurser för personer som vill bli certifierade piloter för karriär och karriär. Vårt uppskattade flygakademi förbereder eleverna för sport, privat och kommersiell pilotlicens samt multimotorbetyg, instrumentklassificering, flygbolagstransporter och certifikat för flyginstruktion.

Tid på vår flygskola innehåller klassrumsinstruktion, flygträning i luften och grundskolan. Känsliga, FAA-godkända flygpersonal administrerar alla dessa tjänster så att eleverna får en utbildning som hålls till högsta industristandarder.

US Aviation har högsta prioriteter för att upprätthålla de höga krav som FAA kräver av flygskolor och för att se våra elevernas förhoppningar och drömmar om att bli piloter blir en konkret verklighet. Om du är redo att starta flygträning med oss, kontakta oss idag!

Platser

Denton

Address
Spartan Drive,4850
76207 Denton, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium