Union County College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som den första community college i New Jersey, Union County College har åtagit sig att tillhandahålla en tillgänglig och prisvärd utbildning för fri konst till Union County invånare. Vårt fokus på excellens driver vårt uppdrag att utveckla nya program och kurser som återspeglar de ständigt föränderliga globala kraven.

Vårt uppdrag styrs av vårt åtagande att ge studenterna möjlighet att uppnå sina mål genom att ge tillgång till högkvalitativ och prisvärd högre utbildning till invånare i Union County. Som ett omfattande community college med en varierad studentpopulation erbjuder vi karriärprogram, transferprogram, utvecklingsutbildning och möjligheter till livslångt lärande med fokus på excellens i allt vi gör.

Union County College har åtagit sig att tjäna Union County i en miljö som är dedikerad till studentframgång. Högskolan strävar efter att främja studenterna en känsla av ansvar för sin egen utveckling och en förståelse för deras skyldigheter som medlemmar i ett demokratiskt samhälle.

Platser

Cranford

Address
Springfield Avenue,1033
07016 Cranford, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: