University of Baltimore, Merrick School of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

University of Baltimore erbjuder innovativa utbildning i företag, offentlig verksamhet, de tillämpade humaniora och naturvetenskap, och lag för att tillgodose behoven hos en blandad befolkning i en urban miljö. University of Baltimore ett statligt universitet, erbjuder utmärkt undervisning och en stödjande community för grund- och professionella studenter i en miljö kännetecknas av akademisk forskning och offentlig service. Universitetet:

  • gör kompetens tillgänglig för traditionella och icke traditionella studenter motiveras av professionell utveckling och medborgerlig medvetenhet;
  • skapar en grund för ett livslångt lärande, personlig utveckling och socialt ansvar;
  • kombinerar teori och praktik för att skapa meningsfulla, verkliga lösningar på 21-talets urbana utmaningar; och
  • är ett ankare institution, regional steward och integral partner i kultur, handel och framtida utveckling av Baltimore och regionen.

om Baltimore

Baltimore är inte smeknamnet Charm City för ingenting. Och medan det finns oändliga orsaker till att det är ett bra ställe att gå till skolan, här är vad vi tror är de fem viktigaste.

1. Vi är nära till allt.

Vi är nära till större vägar och alla typer av kollektivtrafik, så att komma runt staden är enkelt. Eller så kan du bara gå tvärs över gatan till Penn Station och hoppa ett tåg för en snabb resa till Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andra större East Coast destinationer.

2. Så mycket att göra. Hur väljer du?

Turister rutinmässigt bege sig till inre hamnen, National Aquarium, centrum för exklusiva butiker och matställen, men vad om dig? Nästan varje kvarter Baltimore har sin egen unika och knäppa attraktioner.

Tillbringa en eftermiddag vandrade runt 18th century kullerstensgatorna i Fell Point. Prov en krabba tårta på en av stadens historiska utomhusmarknader. Fånga en populär lokala band eller en ny pjäs i Station North Arts och nöjesdistrikt. Låt oss skryta: Baltimore namngavs av Fodor är som en av de 15 bästa vattnet städerna i världen.

3. Baltimore är en stad ap-art.

Baltimore har mer än sin andel av visuella och scenkonst. Inom nära gångavstånd från UB, hittar du The Walters Art Museum, Patricia och Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff Symphony Hall och Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center. UB: s campus är också är hem till Artscape, landets största fria konstfestival.

4. Detta är birdland.

Från UB: s närheten Light Rail stopp, är det en 10-minuters resa söderut till Baltimore två professionella sportarenor. Fånga en Baltimore Orioles baseballmatch på våren eller njuta falla fotboll med Baltimore Ravens.

5. Baltimore är en college stad.

UB är bara en av många offentliga och privata högskolor och universitet i och kring storstads Baltimore. Att "college stad känsla" är en av de stora fördelarna med livet i staden. Bekanta dig med Baltimore College Network och lära sig mer om hur dessa campus bidrar till charmen i Charm City.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se Online MBA » Se Online MSc » Se BScs » Se MBA på deltid » Se MSc:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Certifikat i den interna revisionstjänster

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate internrevision är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för internrevision och förbereda sig för Certified internrevisor undersökning. [+]

Graduate Certificate internrevision är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för internrevision och förbereda sig för Certified internrevisor undersökning. Studenter som bedriver detta inlägg studentexamen certifikat kan också använda kurser som en del av MS i redovisning och Business Advisory Services program.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i internrevisions Services, måste du fylla 12 poäng av kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande.

Förkunskapskrav

Följande krävs för tillträde till Certificate Program:... [-]


Certifikat i ledarskap i organisationer

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate i Organizational Ledarskap är utformat för att förbättra ledarmannaskap av affärsmän som du. [+]

Graduate Certificate i Organizational Ledarskap är utformat för att förbättra ledarmannaskap av affärsmän som du. Oavsett om du har en gedigen bakgrund inom näringslivet eller fortfarande lära sig grunderna, kommer detta certifikat hjälper dig att öka din förståelse av de begrepp och verktyg som behövs för ett effektivt ledarskap.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i Organizational Ledarskap, måste du fylla 12 poäng av kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande.

Förkunskapskrav

Följande krävs för tillträde till Certificate Program:... [-]


Certifikat i näringslivet fundamenta

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate i Business Fundamentals betonar elev val att uppfylla karriär behov. [+]

Graduate Certificate i Business Fundamentals betonar elev val att uppfylla karriär behov. Detta intyg är främst avsedd för deltagare som vill lära sig några av de grundläggande begreppen företag eller som överväger en eventuell fullbordandet av en MBA, men önskar ett urval av kurser. Lokala, nationella och internationella organisationer anser ofta Business Fundamentals som ett alternativ för att upprätthålla valuta sitt humankapital.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i näringslivet fundamenta, måste du fylla åtta av följande kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande. ... [-]


Certifikat i statlig finansiell förvaltning

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate in Government Financial Management är utformad främst för personer som är intresserade av karriärer i statlig finansiell rapportering, regeringskontroll, och offentlig upphandling och budgettering. Det förbereder dig också för Certified Government Financial Manager och Certified Defense Financial Manager-undersökningar. [+]

Graduate Certificate in Government Financial Management är utformad främst för personer som är intresserade av karriärer i statlig finansiell rapportering, regeringskontroll, och offentlig upphandling och budgettering. Det förbereder dig också för Certified Government Financial Manager och Certified Defense Financial Manager-undersökningar.

Studenter som vill stärka sin förståelse för redovisning eller individer som vill uppfylla några av de redovisningskrav som ställs för CPA-undersökningen, men inte vill ha en doktorsexamen. Certifikat kurser kan tillgodose sex elective krediter i MBA-programmet eller tolv av de förkunskapskrav i MS i Accounting och Business Advisory Services-programmet.... [-]


Certifikat redovisnings fundamenta

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Mount Vernon

Graduate Certificate i redovisningsFundAmenTals är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för redovisning eller personer som söker för att uppfylla några av redovisningskraven för att sitta för CPA undersökning, men som inte vill tjäna en examen civilekonomexamen. [+]

Graduate Certificate i redovisningsFundAmenTals är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för redovisning eller personer som söker för att uppfylla några av redovisningskraven för att sitta för CPA undersökning, men som inte vill tjäna en examen civilekonomexamen. De certifikat kurser kan uppfylla sex valbara poäng i MBA-programmet eller tolv av de nödvändiga krediter i MS i redovisning och Business Advisory Services program.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i redovisningsFundAmenTals, måste du fylla 12 poäng av kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande. ... [-]


Kontakt

Merrick School of Business

Adress, rad 1 1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.ubalt.edu/merrick
Telefonnummer +1 410-837-4955