Läs den officiella beskrivningen

Briljans i åtgärd

Berkeley International Study Program (BISP) ger möjlighet till kortsiktiga studier utomlands på världsklass och kulturellt rik University of California, Berkeley . Hängivenligt kallad "Berkeley" eller "Cal", den är känd för sina bästa forskare, social aktivism, innovation och diverse studentkroppar. Med andra ord, "Brilliance in Action."

Berkeleys professorer är några av de bästa inom sina områden, engagerade i banbrytande forskning, innovativt tänkande, inspirerande undervisning och samhälls service. Inte mindre än sju av universitetets nuvarande fakultet håller Nobelpriset och visar den kompetensnivå som erbjuds vid detta högskolan. I vår globaliserade värld fortsätter UC Berkeley famously att främja yttrandefrihet och genomtänkt debatt, eftersom arbetslivet och sociala nätverk blir alltmer diversifierade.

Campusen är levande och levande med några av de bästa bachelor- och doktorander från Kalifornien och över hela världen, som aktivt engagerar sig i campuslivet och i samhället. Campus och omgivande områden är rik på kultur, med obegränsade möjligheter att uppleva livet i Kalifornien och USA

Som ett resultat av universitetets fortsatta forskning och akademiska excellens ligger UC Berkeley på toppen av flera världsrankningar. Varje år har det blivit utnämnt till ett av världens "Elite Six" globala universitet varumärken , enligt Times Higher Education. Dessutom har UC Berkeley utnämnts till det första universitets universitetet i USA i 2018 US News and World Report rankningar av universitet , som det har varit under många år.

Så mycket att se, så mycket att göra!

Berkeley campus surrar med livet, med över 41 000 studenter från Kalifornien och runt om i världen för att skapa en dynamisk och sammankopplad gemenskap. Dagliga aktiviteter, uppträdanden och evenemang är vanliga på campus och omgivning, och är öppet för både studentpopulationen och allmänheten.

BISP-studenter uppmanas att delta i studentgrupper , varav över 1000 finns tillgängliga för att välja från hela campus.

Eleverna reser ofta till roliga och spännande platser i Kalifornien. Vanliga resor inkluderar närliggande San Francisco, Napa Valley, Lake Tahoe, Yosemite och ner kustnära stränder till Los Angeles, Hollywood och San Diego. Under skolavbrott kan de gå utanför Kalifornien till Las Vegas, Grand Canyon, upp i Pacific Northwest till Oregon eller Washington, New York, Chicago, Florida, Texas eller en viss favorit är Hawaii.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

University of California, Berkeley

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-stud ... [+]

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer. BISP tillhandahåller sponsring och det nödvändiga inbjudningsbrevet för att få studentvisum för kvalificerade studenter, som anmäler sig till kurser på avgiftsbelagd basis. Vi erbjuder också ett robust program av aktiviteter och stöd till studenter som får den eftertraktade "Berkeley Experience".

Varje termin sponsrar BISP över 350 besökande internationella studenter från hela världen, som tycker om erfarenheten av att ta lektioner vid den världsberömda UC Berkeley. De brukar göra det bra här och ha en fantastisk upplevelse både i och utanför klassrummet. BISP-studenter överför ofta dessa kurser tillbaka till sina hemuniversiteter för sina examensbehov.... [-]

Amerikas förenta stater Berkeley
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Berkeley