University of California, San Diego - Extension International Programs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of California San Diego Extension International Programs

UC San Diego Extension International Program ger instruktioner av högsta kvalitet, där människor kan lära sig till sin fulla potential. Kvalitetsakademiker i kombination med våra fantastiska campusfaciliteter, studenttjänsttjänster och idylliska naturomgivningar garanterar bästa möjliga möjligheter för din framgång och tillfredsställelse.

UC San Diego Extension International Programs är det perfekta valet för universitetskrediter, yrkescertifikatprogram och kurser i engelska.

Fördelarna med en internationell upplevelse motiverar tusentals människor att studera i USA varje år. När du söker akademisk utveckling och kompetensutveckling för att öka din karriär kommer du att förbättra din interkulturella förståelse och få en konkurrenskraftig marknadsfördel. Efter 9 månaders på varandra följande studier kan du ansöka om OPT (Optional Practical Training) och få anställningstillstånd att ansöka om ett jobb i USA i 12 månader. University of California San Diego (UC San Diego) engagemang för akademisk kompetens återspeglas i den höga kvaliteten på undervisning och läroplan i de program som beskrivs på denna webbplats. Vi välkomnar dig till UC San Diego och ser fram emot att hjälpa dig att ta del av livets upplevelse!

Vi välkomnar dig till UC San Diego och ser fram emot att hjälpa dig att ta del av livets upplevelse!

Ackreditering

UC San Diego är ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges (WASC). UC San Diego Extension - som alla andra UC San Diego skolor, högskolor och avdelningar - är ackrediterade av WASC genom universitetet. Alla kurser och certifikatprogram som erbjuds av UC San Diego Extension har utvecklats och administrerats i enlighet med förlängningspolicyn och bestämmelserna för University of California University of Academic Senate.

studenter

UC San Diego Extension International Programs ger dig färdigheter och konkurrensfördelar som hjälper dig att uppnå dina studier eller karriärmål. Många av våra studenter fortsätter att hitta framgång i USA eller hemlandet efter sina studier vid UC San Diego Extension.

”Efter att ha avslutat ett kvantitativt finansiellt magisterexamen vid ett annat universitet var mitt mål att uppnå en väl avrundad, mer omfattande professionell profil som skulle förstärka min kvantitativa finansbakgrund genom att utöka mitt spektrum av verksamhet inom verkliga applikationer i världen. UC San Diego hjälpte mig att uppnå dessa mål genom både projektledning och certifikat för företagsledning. Jag känner mig nu bemyndigad med en mängd olika verktyg inom olika discipliner. Oavsett om det handlar om ekonomi, företag, bokföring eller projektledning, har certifikaten jag tagit vid UC San Diego verkligen ökat det värde jag kan ge till ett företag såväl som till alla företag där jag väljer att satsa.

Jag skulle definitivt rekommendera programmen vid UC San Diego till alla som är intresserade av att koppla sitt namn till ett prestigefylldt utbildningssystem som är rankat bland de bästa i världen. ”

Felipe Correa Maal (Colombia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

San Diego, som är känd som "America's Finest City", har över 100 kilometer med magnifika stränder, berg upp till 2 000 meter och USA: s bästa klimat året runt. San Diego's medeltemperatur är 21 ° Celsius, med milda vintrar och perfekta somrar. Som Kaliforniens näst största stad och USA: s åttonde största stad är San Diego full av liv och kultur. San Diegans är avslappnade, vänliga och aktiva människor med mycket olika kulturer och bakgrunder.

University of California, San Diego

San Diego ligger på över 5 kvadratkilometer skogsmark med utsikt över Stilla havet, Kaliforniens universitet, och har ett verkligt spektakulärt läge och den rika intellektuella miljön hos ett av de 15 främsta forskningsuniversitetet i världen. UC San Diego grundades av exceptionella forskare som inte var rädda för att ta risker för att omdefiniera konventionell visdom. Idag fortsätter universitetet att driva innovation för att främja samhället, driva ekonomisk tillväxt och förbättra vår värld. Under flera år har UC San Diego rankats som det 1 offentliga universitetet i landet av Washington Monthly, baserat på den positiva inverkan universitetet har på landet.

University of California, San Diego Extension

University of California, San Diego Extension är den professionella avdelningen för UC San Diego. UC San Diego Extension-kurser, som har lärt sig av instruktörer som är experter inom sina områden, erbjuder den mest avancerade kunskapen och den senaste banbrytningen om ett brett spektrum av branscher. Studenter i förlängning drar nytta av omedelbar tillämplig information, ett professionellt och akademiskt nätverk av kamrater och en bättre förståelse för amerikansk kultur.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Extension International Program

UC San Diego Extension International Program ligger på det vackra och prestigefyllda UC San Diego campus. Internationella program är den del av UC San Diego Extension som erbjuder möjligheter för internationella studenter och yrkesverksamma att studera utomlands vid University of California, San Diego. UC San Diego Extension International Program inkluderar: Engelska språkkurser och undervisning i engelska som främmande språk (TEFL) certifikat som erbjuds av UC San Diego English Language Institute; certifikat i affärs- och projektledning; och universitetskreditprogram som gör det möjligt för studenter att ta klasser inom nästan alla akademiska avdelningar på University of California, San Diego campus.

Utöver våra kurserbjudanden har International Programs mycket erfaren internationell studenttjänstpersonal som hjälper till med alla aspekter av studier utomlands.

instruktörer

UC San Diego Extension har unikt kvalificerade instruktörer som erbjuder bäst i klassutbildning. På UC San Diego Extension är vi stolta över våra instruktörer och tror att de är hjärtat i Extension-upplevelsen. Eftersom förlängningsinstruktörer är noggrant utvalda och experter inom sitt område, ger de både uppdaterad ämneskompetens och en passion för att dela sin kunskap i klassrummet.

Platser

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium