Läs den officiella beskrivningen

En högskola som bryr sig

Valencia College vann 2012 Aspen-priset för Community College Excellence, vilket erkände det som den bästa tvååriga högskolan i USA. Vi namngavs bäst eftersom vi tillhandahåller en högkvalitativ utbildning och hjälper eleverna att nå sina mål. Vi har en av de högsta examensgraderna i landet och garanterar överföring till ett statligt universitet.

Valencia College är ett mer prisvärt ställe att starta din amerikanska utbildning. Vi ger de första två åren av en kandidatexamen, men vår utbildning kostar 40 procent mindre än ett statligt universitet. Vi har också stora professorer och rådgivare, små klassstorlekar och massor av stödresurser för att hjälpa dig att lyckas.

Med mer än 175 länder representerade på våra campus välkomnar Valencia College studenter från hela världen. Och var du än kommer kommer vi hjälpa dig att få en framgångsrik amerikansk högskolupplevelse.

Valencia College är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi är en"

Livet i Orlando

Solsken året runt, lokala nöjesparker och närliggande stränder har gjort Orlando till ett ledande semestermål. Men viktigare är att det är ett bra ställe att bo och studera. Här är varför:

 • Orlando är kulturellt varierande, med en hög invandrare befolkning. År 2008 heter Forbes Magazine Orlando # 5 i en lista över "Amerikas nyaste invandrarehuvudstäder".
 • Orlando stiger som en ledande inom sjukvård och bioteknik med den snabbt växande Medical City, som inkluderar University of Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital och University of Florida Research Center.
 • Downtown Orlando har unika konstplatser och en blomstrande musikscen. Orlando är också en internationellt känd shopping och matsal destination, med mer än 5000 restauranger.
 • För sportfansare är Orlando hem för UCF Knights college fotbollslag, Orlando Magic basketlag, Orlando City fotbollslag och baseball vår träning för Atlanta Braves och Houston Astros.
 • Vädret i Central Florida är mildt, med en genomsnittlig årstemperatur på 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Metro Orlando är ett av landets snabbast växande högteknologiska regioner och har länge erkänts som ett ledande center för modellering, simulering och träning, med mer än 100 företag inom det området, däribland Northrop Grumman och Lockheed Martin.
 • Känd som "The City Beautiful", Orlando är hem för frodiga landskapsarkitektur och orörda naturområden, inklusive mer än 300 sjöar och floder.


Vi stöder internationella studenter

På Valencia College värdesätter vi våra internationella studenter och strävar efter att skapa en miljö som främjar tvärkulturell förståelse och uppskattning. Förutom att ha tilldelats en rådgivare som kan hjälpa dig varje steg under hela din karriär, kan du också dra nytta av våra andra tjänster.


Stöd service

 • Internationella rådgivare att hjälpa till med antagningsprocessen, invandring, akademisk och personlig rådgivning för F-1 och J-1 studenter.
 • Orienteringsperiod uteslutande för internationella studenter.
 • Akademiskt stöd, inklusive bibliotek, laboratorier, skrivcenter och handledning.
 • Gratis Wi-Fi, datalaboratorier, e-postkonto och IT-support.
 • DirectConnect till UCF - ett program som ger garanterad upptagning och en smidig övergång till University of Central Florida.


Få ut det mesta av din högskolupplevelse

Från akademiker att bli involverad på campus, ger Valencia College gott om möjligheter att maximera din tid här.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Internationell utbildningsvecka - Mat och dansfestival 2017

Högskoleprogram

Valencia College erbjuder mer än 60 studieprogram. De mest populära programmen bland våra internationella studenter är de inom affärsverksamhet, teknik och konst och underhållning. Dessa program ger praktisk erfarenhet och lärs av yrkesverksamma inom branschen.


Honours College

James M. och Dayle L. Seneff Honours College ger en utmanande och fördjupad studieperiod, samt en inriktning på att lära sig utanför klassrummet. Välj mellan tre olika spår: Tvärvetenskapliga studier, ledarskap eller grundforskning.


Campushändelser och aktiviteter

Från filmfestivaler till musik- och danskonserter, skådespelare, gästtalare och kulturella evenemang som den brasilianska filmfestivalen och den internationella utbildningsveckan finns det alltid något på Valencia College campus. Den största studentevenemanget är Spirit Day, en festival som hålls varje höst. En gammal tradition, den här roliga händelsen har musik, mat, spel och tävlingar.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi är en"

Studentklubbar och organisationer

Det finns många sätt att delta på campus och träffa nya personer på Valencia College . Det finns mer än 60 studentgrupper, klubbar och organisationer, inklusive klubbar för film, bok, konst- och djurälskare, karriärintressegrupper, studentregering, Valencia Volunteers och intramural sport.


Studentklubbar och organisationer med ett globalt perspektiv

 • Amnesty International
 • Caribbean Student Association
 • Muslimska studentförbundet
 • Valencia International Club
 • Modell Förenta Nationerna
 • American Arab Culture Club
 • Haitiska studentförbundet
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Latinamerikansk studentorganisation
 • Fred och rättvisa samhälle
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Arts

Valencia College

Denna överföringsplan är utformad för att hjälpa dig att förbereda dig för att överföra till ett offentligt universitet i Florida som junior för att slutföra en fyraårig ... [+]

Denna överföringsplan är utformad för att hjälpa dig att förbereda dig för att överföra till ett offentligt universitet i Florida som junior för att slutföra en fyraårig kandidatexamen i Mekanisk, industriell

Kurser inom överföringsplanen placeras inom ramen för allmänna utbildningskrav och / eller de valfria kreditkraven för att tjäna din associate in arts grad; studenter kan bara tjäna en Associate in Arts grad. Observera att det specifika universitetet som valts för överföring kan ha ytterligare krav än de som anges här. För specifika överföringsuppgifter, träffa en Valencia-rådgivare för att granska dina överföringsplaner och kolla överföringsinstitutionens katalog för specifika examenskrav. Studenter uppmanas starkt att ta valfria val som avser deras avsedda kandidatexamen.... [-]

Amerikas förenta stater Orlando
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Valencia College

Filmproduktionsteknologins associate i science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär inom ... [+]

Filmproduktionsteknologins associate i science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär inom filmindustrin.

Nationellt erkänt för att göra eleverna anställbara ger programmet utbildning för inträdesnivåer inom sex huvudområden av filmproduktion: grip, elektrisk belysning, redigering, ljud, kamera och setkonstruktion. Alla klasser är praktiska och lärs av professionella filmskapare som använder sina anslutningar för att hjälpa eleverna att hitta arbete på filmpersonal, att lära tillsammans med professionella på aktuella filmuppsättningar. Valencia filmstudenter har haft en hand i 47 filmfilmer under de senaste två decennierna. Varje år visar Valencias årliga filmfestival filmfilmerna som Valencias filmproduktionsstuderande arbetade med, liksom studentgjorda kortfilmer.... [-]

Amerikas förenta stater Orlando
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Valencia College

Business Administration Associate in Science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär i affär ... [+]

Business Administration Associate in Science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär i affärer.

Är det en boom eller byst? Varför lyckas vissa företag medan andra misslyckas? Vilka är de viktiga färdigheter som behövs för att göra affärer lönsamma i dagens globala ekonomi? Att svara på dessa frågor är målet för ett blomstrande företag - och Valencias företagsekonomiska studenter. I det här programmet lär du dig psykologin bakom att göra företagen lönsamma och effektiva och utveckla den kompetens som krävs för att bli en värdefull tillgång inom något företag. Med hjälp av inmatning från hundratals landets bästa arbetsgivare angående deras förändrade arbetsbehov, uppdaterar Valencia ständigt detta program för att inkludera de senaste affärsförmågan och akumenstudenterna måste lyckas i näringslivet.... [-]

Amerikas förenta stater Orlando
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Valencia College

Hospitality and Tourism Management Associate i Science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karri ... [+]

Hospitality and Tourism Management Associate i Science (AS) grad vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär inom gästbranschen.

Inte bara är vårt program beläget i Orlando, ett av de mest populära turistområdena i landet. Det har också en toppmodern anläggning - Walt Disney World Center för gästfrihet och kulinariska konster, komplett med ett sofistikerat datorlaboratorium utrustade med ett dynamiskt försäljningssystem och ett hotellbordsimuleringsområde. Valencias program kombinerar klassrumsinstruktion med utbildning på jobbet för att hjälpa dig att flytta in i tillsyns- och mittenhanteringspositioner i logi, matservice, turism och gästfrihet. En av de mest värdefulla aspekterna av programmet är 240-timmars praktik, som gör att du kan utveckla kompetens och kompetens inom gästtjänster och ledning samt tekniska områden.... [-]

Amerikas förenta stater Orlando
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Valencia College

Nätverksingenjörstekniken associerad i Science (AS) -programmet vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriä ... [+]

Nätverksingenjörstekniken associerad i Science (AS) -programmet vid Valencia College är ett tvåårigt program som förbereder dig att gå direkt till en specialiserad karriär inom datanätverk.

Med antalet cyberattacker på uppgången och konfidentiell information blir alltmer sårbar, fortsätter behovet av nätverksspecialister och informationssäkerhetsanalytiker att växa. Valencias nätverksprogram har utsetts som ett nationellt centrum för akademisk förståelse i informationssäkerhet av det nationella säkerhetsverket och USA: s avdelning för hemlandsäkerhet, en av endast 30 centra i landet, för att hjälpa till att möta detta kritiska behov. Med Valencias program kommer du att träna för att designa, administrera, underhålla och stödja lokala och breda nätverkssystem. Kandidater kommer att vara kvalificerade för spännande tekniska roller i nätverksdesign och installation, infrastruktur, säkerhet och underhåll, incidentrespons, nätverkskommunikation, nätverksövervakning och administration och cybersäkerhet.... [-]

Amerikas förenta stater Orlando
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pedro, Venezuela - Student Testimonial

Oluwatobi, Nigeria - Student Testimonial

Uyen, Vietnam - Student Testimonial

Stephanie, Brazil - Student Testimonial