Valencia College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En högskola som bryr sig

Valencia College vann 2012 Aspen-priset för Community College Excellence, vilket erkände det som den bästa tvååriga högskolan i USA. Vi namngavs bäst eftersom vi tillhandahåller en högkvalitativ utbildning och hjälper eleverna att nå sina mål. Vi har en av de högsta examensgraderna i landet och garanterar överföring till ett statligt universitet.

Valencia College är ett mer prisvärt ställe att starta din amerikanska utbildning. Vi ger de första två åren av en kandidatexamen, men vår utbildning kostar 40 procent mindre än ett statligt universitet. Vi har också stora professorer och rådgivare, små klassstorlekar och massor av stödresurser för att hjälpa dig att lyckas.

Med mer än 175 länder representerade på våra campus välkomnar Valencia College studenter från hela världen. Och var du än kommer kommer vi hjälpa dig att få en framgångsrik amerikansk högskolupplevelse.

Valencia College är ackrediterad av Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi är en"

Livet i Orlando

Solsken året runt, lokala nöjesparker och närliggande stränder har gjort Orlando till ett ledande semestermål. Men viktigare är att det är ett bra ställe att bo och studera. Här är varför:

 • Orlando är kulturellt varierande, med en hög invandrare befolkning. År 2008 heter Forbes Magazine Orlando # 5 i en lista över "Amerikas nyaste invandrarehuvudstäder".
 • Orlando stiger som en ledande inom sjukvård och bioteknik med den snabbt växande Medical City, som inkluderar University of Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital och University of Florida Research Center.
 • Downtown Orlando har unika konstplatser och en blomstrande musikscen. Orlando är också en internationellt känd shopping och matsal destination, med mer än 5000 restauranger.
 • För sportfansare är Orlando hem för UCF Knights college fotbollslag, Orlando Magic basketlag, Orlando City fotbollslag och baseball vår träning för Atlanta Braves och Houston Astros.
 • Vädret i Central Florida är mildt, med en genomsnittlig årstemperatur på 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Metro Orlando är ett av landets snabbast växande högteknologiska regioner och har länge erkänts som ett ledande center för modellering, simulering och träning, med mer än 100 företag inom det området, däribland Northrop Grumman och Lockheed Martin.
 • Känd som "The City Beautiful", Orlando är hem för frodiga landskapsarkitektur och orörda naturområden, inklusive mer än 300 sjöar och floder.


Vi stöder internationella studenter

På Valencia College värdesätter vi våra internationella studenter och strävar efter att skapa en miljö som främjar tvärkulturell förståelse och uppskattning. Förutom att ha tilldelats en rådgivare som kan hjälpa dig varje steg under hela din karriär, kan du också dra nytta av våra andra tjänster.


Stöd service

 • Internationella rådgivare att hjälpa till med antagningsprocessen, invandring, akademisk och personlig rådgivning för F-1 och J-1 studenter.
 • Orienteringsperiod uteslutande för internationella studenter.
 • Akademiskt stöd, inklusive bibliotek, laboratorier, skrivcenter och handledning.
 • Gratis Wi-Fi, datalaboratorier, e-postkonto och IT-support.
 • DirectConnect till UCF - ett program som ger garanterad upptagning och en smidig övergång till University of Central Florida.


Få ut det mesta av din högskolupplevelse

Från akademiker att bli involverad på campus, ger Valencia College gott om möjligheter att maximera din tid här.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Internationell utbildningsvecka - Mat och dansfestival 2017

Högskoleprogram

Valencia College erbjuder mer än 60 studieprogram. De mest populära programmen bland våra internationella studenter är de inom affärsverksamhet, teknik och konst och underhållning. Dessa program ger praktisk erfarenhet och lärs av yrkesverksamma inom branschen.


Honours College

James M. och Dayle L. Seneff Honours College ger en utmanande och fördjupad studieperiod, samt en inriktning på att lära sig utanför klassrummet. Välj mellan tre olika spår: Tvärvetenskapliga studier, ledarskap eller grundforskning.


Campushändelser och aktiviteter

Från filmfestivaler till musik- och danskonserter, skådespelare, gästtalare och kulturella evenemang som den brasilianska filmfestivalen och den internationella utbildningsveckan finns det alltid något på Valencia College campus. Den största studentevenemanget är Spirit Day, en festival som hålls varje höst. En gammal tradition, den här roliga händelsen har musik, mat, spel och tävlingar.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "Vi är en"

Studentklubbar och organisationer

Det finns många sätt att delta på campus och träffa nya personer på Valencia College . Det finns mer än 60 studentgrupper, klubbar och organisationer, inklusive klubbar för film, bok, konst- och djurälskare, karriärintressegrupper, studentregering, Valencia Volunteers och intramural sport.


Studentklubbar och organisationer med ett globalt perspektiv

 • Amnesty International
 • Caribbean Student Association
 • Muslimska studentförbundet
 • Valencia International Club
 • Modell Förenta Nationerna
 • American Arab Culture Club
 • Haitiska studentförbundet
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Latinamerikansk studentorganisation
 • Fred och rättvisa samhälle

Platser

Orlando

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium