West Hills College - Coalinga

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

West Hills College, Coalinga är en offentlig tvåårig högskola som ligger i staden Coalinga, Kalifornien. Coalinga är centralt beläget mitt i Los Angeles och San Francisco. West Hills College är fullständigt ackrediterat av Accrediting Commission for Community and Junior Colleges (Western Association of Schools and Colleges).

West Hills College ligger i Kaliforniens Central Valley, en av världens mest produktiva jordbruksregioner. Det centrala läget är idealiskt för studenter som är intresserade av att bo och studera i ett litet landsbygdssamhälle samtidigt som de fortsätter att ha tillgång till många av Kaliforniens främsta attraktioner.

Coalinga är ett litet, säkert landsbygdssamhälle som ligger ungefär 100 kilometer från Fresno, i hjärtat av Kalifornien i västra USA. Coalinga ligger tre timmar från San Francisco och Los Angeles samt Yosemite, Sequoia och Kings Canyon National Parks och den dynamiska Kaliforniens kustlinje. Det torra subtropiska Medelhavsklimatet är utmärkt för utomhusaktiviteter.

Platser

Coalinga

West Hills Community College District

Address
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 559-934-2100

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium