Wellesley College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Wellesley är känt för sin utbildning, dess skönhet, sin begåvade fakultet och unikt sin campuskultur.

Men mest av allt är Wellesley känt för de tusentals fullbordade, omtänksamma kvinnor som den har skickat ut i världen i över 100 år - kvinnor som är engagerade i att göra skillnad.

En transformativ pedagogisk upplevelse

Varje år utmanas cirka 2400 av världens högsta grundkvinnor att överträffa sina egna högsta personliga och intellektuella förväntningar. Befälhavandet Wellesley-kandidater demonstrerar över det professionella och yrkesmässiga spektrumet, och det inflytande de driver - oavsett om de är i sina egna samhällen eller på världsscenariet - är ett testament till en singularly empowering bachelor-erfarenhet.

Wellesleys livliga akademiska samhälle lägger högt värde på en rigorös, sonderande utredning och kreativt, tvärvetenskapligt tänkande. Samarbetet med stipendiet uppmuntrar studenter att ifrågasätta, debattera och fördjupa sina synpunkter, inte bara med varandra utan med vår världsklassfakultet - ofta genom att arbeta direkt med dem på banbrytande projekt.

En Wellesley-utbildning främjar den högsta standarden för beredskap för "den verkliga världen" i sina kandidater, vad gäller förmåga att tänka, agera och bidra med meningsfullt och effektivt i sina utvalda områden av intresse.

"Full-Engagement" Fördel

Wellesleys full-engagemang akademiska filosofi sträcker sig till skolan självt. Studentens röst är central för beslutsfattandet här; eleverna tjänar på förvaltningsrådets stora utskott, deltar i fakultetssökningen och bidrar till strategisk planering.

Studenterna deltar i ett brett utbud av extracurricular projekt: College och dess omgivande samhälle och det större Boston-området erbjuder hundratals praktikplatser, förespråkarprojekt och de sällsynta fördelarna med att vara en viktig medlem i den enskilt största akademiska "hotspot" i landet.

Förväntas vara fullt engagerade vid Wellesley, studenter bär denna känsla av målmedvetet engagemang och personligt engagemang i hela livet. Det är signalmärket för en Wellesley-kvinna.

En mycket avundad Campus Miljö

Den rena känslan av omfattningen av den hisnande naturen, där byggnaderna är omtänksamt placerad, skiljer Wellesleys fysiska miljö i den klassiska New England-staden Wellesley, Massachusetts, strax utanför Boston.

Välkommen till ledande institutioner som Albright Institute, Knapp Social Science Center, Davis Museum, Newhouse Center for Humaniora, och världsberömda Wellesley Centers for Women, Wellesleys resurser är en magnet inte bara för det omgivande samhället och storstadsregionen område; De lockar uppmärksamhet och forskare från hela världen.

Engagemang för kvinnor

Allt om Wellesley College bespeaks sitt engagemang för kvinnor och att ge dem en oöverträffad pedagogisk erfarenhet som hedrar och odlar inte bara vad som är bäst om var och en av dem och deras egen potential men om vilka kvinnor som erbjuder vår värld.

Wellesleys uppdrag

"Att ge en utmärkt liberal konstutbildning för kvinnor som kommer att göra en skillnad i världen."

Non Ministrari sed Ministrare. "För att inte tjäna, men att tjäna", proklamerar Wellesleys motto, som i fyra latinska ord tar upp högskolans uppdrag: Att ge en utmärkt liberal konstutbildning för kvinnor som kommer att göra skillnad i världen.

Smarta, seriösa kvinnor väljer Wellesley eftersom det erbjuder en av de bästa liberalekonomens utbildningar och totala läromiljöer som finns tillgängliga överallt. Men de examinerar med mer än en högt ansedd grad och fyra minnesvärda år. De lämnar som "Wellesley-kvinnor", unikt beredda att göra meningsfulla personliga och professionella bidrag till den "verkliga världen" - och att ha stora influenser i den.

Wellesley är världens främsta college för kvinnor, och är känt för intellektuell rigor, sin tro på tjänstens varaktiga betydelse (och sätter den tron ​​i praktiken) och dess odling i eleverna av ett inkluderande, pragmatiskt tillvägagångssätt för ledarskap.

Wellesley tror på

Göra skillnad

Varje kvinna kan och bör göra ett meningsfullt bidrag till sin värld. Det finns ett växande erkännande att kvinnors empowerment och ledarskap är avgörande för deras egen utveckling, och för globala samhällsförändringar. Wellesley och dess alumner har stött och bekämpat kvinnors intellektuella och sociala utveckling och autonomi i över 100 år.

Disciplined Thinking

Förfrågan och intellektuell utbyte leder till disciplinerat tänkande. Wellesley utmanar eleverna att utforska sig bredt, förhöra sig noggrant och göra de kreativa språngsynthesera olika idéer, perspektiv och erfarenheter-som leder till nya nivåer av förståelse. En samarbetsvetenskap (med vår världsklassfakultet och med sina kamrater) förfinar en students intellektuella vanor, hämmer sin dom och ökar hennes känsla av behärskning, samtidigt som hon lär henne att ta en övertygad position och försvara den med övertygelse.

Värderande mångfald

Det finns ingen större fördel för sin intellektuella och sociala utveckling - och för ett akademiskt samhälls vitalitet - än det direkta engagemanget och utforskningen av okända synpunkter och erfarenheter. Wellesley uppmuntrar studenter att försöka på nya idéer, prova nya handlingssätt och interagera autentiskt med andra vars åsikter eller val utmanar sina egna.

Pragmatisk ledarskap

En modern liberal artsutbildning måste stärka verklighetens ledarskapsförmåga. Starkheten i Wellesley-utbildning är en del av det som gör våra studenter så effektiva "ute i världen". Men Wellesley-kvinnor lär sig också att vara strategiska tänkare som kan "läsa" miljöer, navigera i sina utmaningar och samla människor för att uppnå en mål.

Service

Att veta hur man tjänar är ett centralt element i ett effektivt ledarskap. Sann ledare inspirerar snarare än kontroll, och de ägnar sig åt sitt intellekt och energi till det hårda arbetet med att skapa en känsla av engagemang, ansvar och gemensamt syfte i strävan efter en vision. Wellesley har länge dedikerat sig till tanken att före detta Wellesley president Diana Chapman Walsh beskrivs som "trovärdigt ledarskap" och att prenumerera på detta ideal är en integrerad del av Wellesley-upplevelsen.

Platser

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium