Youth for Understanding USA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera utomlands

YFU: s utmärkande varumärke av kulturutbyte öppnar sinne och hjärtan, möjliggör lärande som förvandlar liv, och hjälper slutligen till att göra oss medborgare i en värld. Medan det är sant att alla resor breddar perspektivet och exponerar resenären för nya upplevelser, omvandlar YFU: s program omvandlar vem du är och förändrar permanent sättet du ser.

Studera utomlands program

Genom utbytesupplevelsen får YFU-deltagare interkulturell förståelse, lär ömsesidig respekt och utvecklar en känsla av socialt ansvar. Din erfarenhet utomlands ger dig ledarskapskompetenser som är nödvändiga för att möta utmaningarna och dra nytta av möjligheterna till ett snabbt föränderligt globalt samhälle. YFU erbjuder programmering för alla åldrar som gör att du kan fördjupa dig i en annan kultur, lära dig ett nytt språk och träffa likasinnade personer som tror på vårt uppdrag.

Med YFU uppskattar du nyanser av ett främmande språk och testar ditt förtroende för nya situationer. Även om ditt YFU-lärande äventyr kommer att pågå bara en kort tid, kommer din resa utomlands att ha en kraftfull, livsförändrande inverkan. Studera utomlands med YFU för att utveckla en förståelse för en avlägsen plats, och också en förståelse för en inre plats.

När du går med i YFU ingår du i ett expert globalt utbytesnät med nästan 65 års erfarenhet i mer än 70 länder. Över 40 finns tillgängliga för att du ska kunna studera utomlands. erfarna Admissionsrådgivare och volontärer är här för att stödja dig varje steg på vägen.

 • Ungdomsprogram (åldrar 15-18): Välj mellan traditionellt år, semester eller sommarprogram. Öppet för amerikanska gymnasieelever eller nyutexaminerade.
 • Klassrumsutflykter: Ett spännande tillfälle för mentorer, deras gymnasieelever och andra intresserade studenter att utforska unika kulturcentrum i 2-3 veckor under sommarlovet.
 • Ungvuxen / Gap-årsprogram (gymnasieexamen till 26 år): Delta i college och / eller delta i volontärprogram. Öppet för unga vuxna som är redo att göra skillnad i dagens värld.

Bli en global medborgare

Det fantastiska med att studera utomlands är att erfarenheten är annorlunda för alla. Vad du får ut av en internationell utbyte är unik för dig:

 • Upptäck och utveckla personliga styrkor som självförtroende, resursförmåga och förtroende
 • Få ett nytt globalt perspektiv och få en känsla av socialt ansvar
 • Öka kunskapen på ett annat språk
 • Möt anmärkningsvärda människor och bygga livslånga vänskap
 • Bygg bättre beslutsfattande, problemlösande och konfliktlösningsförmåga
 • Utveckla självständighet av tanke och anpassningsförmåga när det gäller att hantera det oväntade
 • Få en verklig fördel på collegeapplikationer
 • Förbättra globala karriärmöjligheter

Platser

Washington

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium