Läs den officiella beskrivningen

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) är ett oberoende utbildningsinstitut som ursprungligen grundades 1995 i Budapest, Ungern. Sedan 1995 har AIC vuxit till en välkänd leverantör av kvalitetsutbildning i Europa. AIC har ständigt utvecklat nya program och öppnat sina dörrar för fler internationella studenter på olika europeiska campus.

AIC erbjuder program för internationella gymnasieskolor, grundprogram efter gymnasiet för att förbereda sig för europeiska universitet. AIC erbjuder också BS-, MS- och DBA-program av FEDE mot europeiska grader.

Uppdrag

Avicenna International College förbereder och utbildar sina studenter till att vara ansvarsfulla medborgare, njuta av lärande, utvecklas akademiskt och bedriva en framgångsrik högre utbildning. Passionen för kunskap och livslångt lärande är en integrerad del av vår utbildning.

Avicenna är ett omtänksamt, säkert och mycket akademiskt samhälle med fokus på "helhetssyn", "problemlösning" och "interaktivt lärande".

Avicenna främjar ömsesidig respekt för sig själv och andra och involverar studenter i att bygga ett hem hemifrån.

Avicenna International College , som använder sin egen Avicenna-sinnade inställning och stil, erbjuder examen och icke-examen kurser samtidigt som rådgivande studenter och tar dem över sitt "bridge" -koncept.

Utbildning / utbildning utan examen, utvidgning av att lära sig världsspråk, konst- och karriärutbildning, publicering av böcker och undervisning i material, internet och multimediainnehållsutveckling hör till uppdragen för AIC.

Vi studerar och erkänner kontinuerligt de akademiska och vetenskapliga behoven hos våra elever, designar och utvecklar moderna produkter och tjänster för dessa behov. Våra produkter och tjänster kommer att finnas tillgängliga för alla våra elever.

Avicenna International College ägnar sig åt att vara en partner i framgången för sina studenter över hela världen.

Framtida möjligheter för AIC-studenter

Efter examen från AIC går majoriteten av våra studenter till de bästa europeiska, brittiska och amerikanska universiteten för att genomföra sina studier. Många universitet letar nu aktivt efter att ta emot AIC-studenter tack vare den höga utbildningen på AIC.

Andra akademiker från AIC som har avslutat grundprogrammen inom omvårdnad, IT, turism och hotellhantering eller andra områden är glada att hitta ett jobb och få väl betalda på den europeiska marknaden.

Your Future University

Många europeiska, brittiska och nordamerikanska universitet erkänner våra doktorander. För medicinska studier rankas våra kandidater bland de bästa på universitet som Semmelweis University (Ungern), Szeged University (Ungern), Charles University (Tjeckien), Comenius University (Slovakien), flera andra universitet i Italien, Spanien, Serbien, Slovenien, Turkiet och andra länder.

De studenter som slutför stiftelsesprogrammet NCUK kan fortsätta sitt International Year One på AIC och sedan flytta till ett brittiskt partneruniversitet för att genomföra sina BA / BS- eller MS-grader.

Följande brittiska universitet GARANTERAR och antagning till våra studenter som är starka i engelska och vetenskaper:

 • Aston University
 • University of Birmingham
 • University of Bradford
 • University of Bristol
 • University of Huddersfield
 • University of Kent
 • Kingston University London
 • University of Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Manchester University
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • University of Salford, Manchester
 • University of Sheffield
 • Sheffield Hallam University
Programmen undervisas på:
 • Ungerska
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

Avicenna International College

Avicenna Business Foundation Program (BFP) är utformat för de internationella studenter som har avslutat gymnasiet och vill fortsätta sina studier i Europa på det engelsk ... [+]

BFP kommer att ge en stark bas i allmän och akademisk engelska

Avicenna Business Foundation Program (BFP) är utformat för de internationella studenter som har avslutat gymnasiet och vill fortsätta sina studier i Europa på det engelskspråkiga universitetet. BFP kommer att ge en stark bas i allmänhet och akademisk engelska för studenterna och också ge viss förståelse för grundläggande affärsrelaterade ämnen. Våra kandidater kan ansöka om alla europeiska eller nordamerikanska universitet.

Affärsadministration, ekonomi, bank, marknadsföring, internationella relationer, juridik och IT inom marknadsföring hör till de studierektorer som kandidaterna från Business Foundation Program (BFP) kan välja att fortsätta sina studier vid ett av de engelskspråkiga europeiska universiteten.... [-]

Ungern budapest
April 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avicenna International College

German Foundation Program (GFP) på Avicenna är utformat för de studenter som har avslutat sin gymnasium och planerar att fortsätta sina studier vid ett universitet i Tysk ... [+]

GFP fokuserar på utveckling av tyska språkkunskaper

German Foundation Program (GFP) på Avicenna är utformat för de studenter som har avslutat sin gymnasium och planerar att fortsätta sina studier vid ett universitet i Tyskland, Österrike eller Schweiz där undervisningsspråket är tyska. GFP fokuserar på utvecklingen av de tyska språkkunskaperna för eleverna. Alla behöriga studenter kan ansöka om denna kurs men förkunskaper i tyska är inte ett krav.

För att ansöka om alla AIC Foundation-program kommer du att följa följande steg:Skicka in det ifyllda ansökningsformuläret för ett av AIC Foundation-programAntagningsbrevFörbered ansökan och registreringsdokumentenÖverför undervisningsavgiften och försäkringsavgiften till AICAIC E-post- och kommunikationssystemUngersk SchengenvisumAnordnande av resor... [-]
Ungern budapest
April 2020
Tysk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream är ett utmärkt Foundation Year-program som förbereder AIC-studenter för garanterad antagning till ett partner UK-universitet eller studier vid ... [+]

Utmärkt Foundation Year-program

NCUK - IFY Business Stream är ett utmärkt Foundation Year-program som förbereder AIC-studenter för garanterad antagning till ett partner UK-universitet eller studier vid något annat prestigefylldt universitet i Europa, Australien eller USA. Studenterna kommer att få en stark utbildning i allmänhet och akademisk engelska under denna ettåriga kurs. Särskilda ämnen relaterade till deras framtida universitetsstudier kommer också att tillhandahållas. Semifinal- och slutprov anordnas av NCUK. Framgångsrika studenter kommer att få ett mycket värdefullt certifikat för NCUK.

Företagsekonomi och många andra relaterade områden på nivå BA och MA söks av många internationella studenter, särskilt från länder som Indien, Nepal, Iran, Turkiet och afrikanska länder. Dessa studenter vill lära sig grunderna i affärer i en välkänd högskola eller universitet och få en ansedd examen. NCUK-programmet i företag (IFY) kommer att säkerställa att studenterna i Avicenna får ett högkvalitativt universitet i Storbritannien och få en examen som kommer att öppna många dörrar framför dem. Studenterna tar 3 moduler och akademisk engelska. Efter att ha uppfyllt alla krav, kommer NCUK att bevilja de framgångsrika studenterna med IFY-examen. NCUK hjälper också AIC Admission Department att placera våra doktorander vid ett av Storbritanniens universitet.... [-]

Ungern budapest
April 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avicenna International College

NCUK är ett världsomspännande erkänt konsortium av ledande brittiska universitet som tillhandahåller högt rankade utbildningstjänster för Storbritannien och internationel ... [+]

Utbildning med hög ranking

NCUK är ett världsomspännande erkänt konsortium av ledande brittiska universitet som tillhandahåller högt rankade utbildningstjänster för Storbritannien och internationella studenter för att förbereda sig för Storbritannien och andra universitet. International Foundation Year (NCUK - IFY) är utformad för att internationella studenter ska garantera inträde till ett partneruniversitet och tillhandahålla de färdigheter som krävs för framgångsrika studier vid år 1 och 2. Programmet undervisas under ett år och bedöms genom interna och externa tentamen och kurser. En stark akademisk engelska modul (EAP) byggs i detta Foundation-program.

Förutom att ha starka kunskaper i vetenskap och engelska och krävda internationella akademiska kvalifikationer för att studera i Storbritannien och andra universitet (USA, Australien) ger IFY dig kulturell medvetenhet och lär dig hur du kan lära dig i en västerländsk miljö.... [-]

Ungern budapest
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast